Αρκετά «πιπεράτες» πληροφορίες για τα ιδιωτικά κανάλια, εκπομπές που κόβονται, συζητήσεις παρουσιαστών με άλλους σταθμούς! Δύσκολη και ζόρικη αποδείχθηκε η τηλεοπτική σεζόν για φέτος, στους ιδιωτικούς σταθμούς. Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λοιπόν, κάνοντας τις κινήσεις τους για την επόμενη. Ο Γιώργος Λιάγκας συζητά με αντίπαλο κανάλι, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Ο ΑΝΤ1 αναμένεται να τον […]

Αρκετά «πιπεράτες» πληροφορίες για τα ιδιωτικά κανάλια, εκπομπές που κόβονται, συζητήσεις παρουσιαστών με άλλους σταθμούς!

Δύσκολη και ζόρικη αποδείχθηκε η τηλεοπτική σεζόν για φέτος, στους ιδιωτικούς σταθμούς. Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λοιπόν, κάνοντας τις κινήσεις τους για την επόμενη.

Ο Γιώργος Λιάγκας συζητά με αντίπαλο κανάλι, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Ο ΑΝΤ1 αναμένεται να τον αποδεσμεύσει -το συμβόλαιό του έχει 6μηνη διάρκεια, με οψιόν ανανέωσης ενός έτους-. Ο ίδιος μάλιστα, ήδη συζητά με άλλα κανάλια, για δική του εκπομπή. Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως δε συζητά για πρωινή-μεσημεριανή ζώνη. Επιστροφή στο Late Night…

Η εκπομπή «Σου Κου Family» μετρά… ώρες, καθώς θα έχει οριστικό φινάλε στο τέλος της σεζόν. Οι παρουσιαστές Χάρης και Αντελίνα Βαρδακούρη δεν έχουν πείσει, με το κανάλι του Φαλήρου να ετοιμάζεται να τους… κόψει!

Τα «βαριά χαρτιά» των καναλιών θα επιστρέψουν νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, λόγω Πάσχα. Οι Άγριες Μέλισσες δε θα μεταδοθούν αυτή τη βδομάδα, ενώ το Survivor θα μεταδοθεί έως και Μεγάλη Τετάρτη, τότε θα διακοπεί λόγω της εορταστικής περιόδου.

Δευτέρα του Πάσχα, αμφότερα τα τηλεοπτικά προγράμματα θα επιστρέψουν στη μεγάλη οθόνη. Με το Master Chef να επιστρέφει Τετάρτη του Πάσχα, αργότερα από τους ανταγωνιστές του.

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνουν αμφότεροι τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Κι ας μη βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να εμφανιστεί στον Alpha, με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να μιλά στο Kontra.

Γίνεται μεγάλη «μάχη» για εκείνους, με το Mega να είναι… απίθανο να φιλοξενήσει τον Αλέξη Τσίπρα (λόγω των αγωγών του κατά δημοσιογράφων της Alter Ego). Ακόμη πιο απίθανο είναι να εμφανιστεί στον ΣΚΑΙ, όμως αρκετά πιθανό είναι να μιλήσει στον ΑΝΤ1.

Μετά το Πάσχα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εμφανιστεί στον ΣΚΑΙ, όχι σε κεντρικό δελτίο. Αλλά σε μια συνέντευξη με τους Αλέξη Παπαχελά και Άρη Πορτοσάλτε.

Τέλος, οι στοιχηματικές εταιρείες μιλούν… και δείχνουν φαβορί στο Master Chef.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, τα μεγάλα φαβορί του μαγειρικού ριάλιτι είναι ο Τζιοβάνι Σκαράτζι με 3,00, ενώ πολύ κοντά του βρίσκεται η Μαργαρίτα Νικολαΐδη. Η απόδοσή της από 4,50 που ήταν, πήγε στο 3,50. Λίγο πιο πίσω είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης, με απόδοση 6,00.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ