Η άγνωστη 2η κούκλα - σύζυγος του Πέτρου Πολυχρονίδη ζει μακριά από τα φώτα (pics)

Ευτυχισμένος ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τη σύντροφό του

Όπως έχει υπογραμμίσει ο Πέτρος Πολυχρονίδης στη Realnews «είναι η Κατερίνα µου. Η οµορφιά των ανθρώπων πηγάζει από το πώς νιώθουν. ∆εν υπάρχουν όµορφοι και άσχηµοι άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι που επειδή είναι ευτυχισµένοι, ακτινοβολούν οµορφιά. Νοµίζω πως εγώ, η οικογένειά µου, τα παιδιά µου, επειδή ζούµε ευτυχισµένοι, οµορφαίνουµε όλοι. Την Κατερίνα τη γνώρισα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είναι ηρωίδα. Αντέχει τον χαρακτήρα µου που κάνει 45 πράγµατα το ίδιο δευτερόλεπτο και σκέφτεται άλλα 50 το επόµενο».

Ο κρυφός γάμος του Πέτρου Πολυχρονίδη
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει παντρευτεί κρυφά.

“Αυτό είναι το μερίδιό μου στο χωρισμό”: Ο Πέτρος Πολυχρονίδης “σπάει” 1η φορά τη σιωπή του. Για το διαζύγιο
Καλεσμένος στην εκπομπή του Star. Dot ήταν σήμερα Κυριακή 16/10, ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής του Τροχού της τύχης και του Asia Express μίλησε για όλα ενώ, μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε ότι είχε μερίδιο ευθύνης στον χωρισμό του από τη γυναίκα του.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης θυμήθηκε το παρασκήνιο του δοκιμαστικού που έκανε για τον «Τροχό της Τύχης», στο οποίο τον πρότεινε ένας τεχνικός ήχου. Ακόμη, περιέγραψε πώς διαχειρίστηκε την απώλεια της αδελφής του και το διαζύγιό του.

«Ευτυχώς που έφυγα από το αθλητικό και πήγα στο entertainment, στο ψυχαγωγικό, γιατί τότε ήταν η εποχή που είπα “τα παιδιά στο σπίτι δικά μας είναι;” Επίσης, θέλω να θυμίσω ότι είμαι διαζευγμένος, την εποχή που είχα τέσσερις δουλειές και πήγαινα σπίτι μου μόνο για να αλλάξω ρούχα», είπε αρχικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης και συνέχισε:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ