Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο λόγος για να δει κανείς το Master Chef 2024. Ο κριτής του διαγωνισμού μαγειρικής διαθέτει φοβερό χιούμορ και το απέδειξε γι ακόμη μία φορά. Ο «θείος Λεωνίδας»  και ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι οι δύο αγαπημένοι του κοινού. Με τον Πάνο Ιωαννίδη να συμπληρώνει το παζλ. Μέσα από το trailer του σημερινού επεισοδίου στο MasterChef, […]

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο λόγος για να δει κανείς το Master Chef 2024Ο κριτής του διαγωνισμού μαγειρικής διαθέτει φοβερό χιούμορ και το απέδειξε γι ακόμη μία φορά. Ο «θείος Λεωνίδας»  και ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι οι δύο αγαπημένοι του κοινού. Με τον Πάνο Ιωαννίδη να συμπληρώνει το παζλ.

Μέσα από το trailer του σημερινού επεισοδίου στο MasterChef, τα πάντα θα ξεκινήσουν με τους κριτές να φαίνεται πως βρίσκονται σε τρελά κέφια παρά την αναμονή των οντισιόν.

Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε τα πειράγματα ανάμεσα στον Σωτήρη Κοντιζά αλλά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που για ακόμη μια χρονιά θα κλέψουν την παράσταση.

Στο καθαρά όμως μαγειρικό κομμάτι, οι τρεις κριτές αναμένεται να δοκιμάσουν πιάτα που θα τους κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα τους αφήσουν με ανοιχτό το στόμα.

Ένα εξ αυτών θα κάνει τον δημιουργό του να ακούσει αποθεωτικά σχόλια, με τους κριτές να αναφέρουν χαρακτηριστικά πως είναι ένα από τα καλύτερα πιάτα έως τώρα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ