Αλλά το συνέχισε και παρακάτω και έκανε μία ακόμα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή.  Παραδέχθηκε ότι είναι ζευγάρι με κάποια άλλη γυναίκα.

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Mega καλημέρα και την Ελεονώρα Μελέτη και ήταν αρκετά αποκαλυπτικός για την προσωπική σου ζωή

Ο πρώην παίκτης της τηλεοπτικής φάρμας έκανε γνωστό ότι πλέον δεν είναι ζευγάρι με την Αγγελική Ηλιάδη.  Ο “μεγάλος”  έρωτας τελείωσε λίγο λίγο καιρό μετά τη μετακόμιση του στην Αθήνα.

Δήλωσε όμως ότι  η οικογένεια της Αγγελικής Ηλιάδη δεν του δημιούργησε κανένα πρόβλημα στην προσωπική του ζωή.

Αλλά το συνέχισε και παρακάτω και έκανε μία ακόμα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή.  Παραδέχθηκε ότι είναι ζευγάρι με κάποια άλλη γυναίκα.

«Η μόνη αλλαγή μετά την «Φάρμα» είναι ότι κατέβηκα στην Αθήνα. Με την Αγγελική Ηλιάδη δεν είμαστε πλέον μαζί, δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο, έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Παρ’ όλα αυτά με σεβασμό ο ένας στον άλλον, όταν κάτι χωλαίνει και από τις δυο πλευρές, καλό είναι να τελειώνει εκεί για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Ήταν από κοινού απόφαση ο χωρισμός μας

Η οικογένεια που έχει η Αγγελική Ηλιάδη δεν λειτούργησε ως τροχοπέδη. Προτιμώ την δια ζώσης γνωριμία και στο παλιό φλερτ. Ειμαι άνδρας παλαιάς κοπής, έχω ψηλά τον θεσμό της οικογένειας και της θρησκείας. Φυσικά θα ήθελα να γινώ πατέρας».

Έχω γνωρίσει άλλη κοπέλα (μετά την Αγγελική Ηλιάδη) αλλά είναι νωρίς να μιλάμε για αυτό»




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Φάρμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ