Ο Γιάννης Κότσιρας  τραγούδισε πρόσφατα στο θέατρο Βράχων στο Βύρωνα. Και σε ένα σημείο της συναυλίας του είπε να «δώσει» το μικρόφωνο στο κοινό.

Έξαλλος ο Κότσιρας με το κοινό! “Ρε σεις…το τραγουδάτε λάθος τόσα χρόνια!” (vid)

 – Ο Γιάννης Κότσιρας  τραγούδισε πρόσφατα στο θέατρο Βράχων στο Βύρωνα. Και σε ένα σημείο της συναυλίας του είπε να «δώσει» το μικρόφωνο στο κοινό.

Ωστόσο, από ότι βλέπουμε, δεν επέλεξε το σωστό κομμάτι. Επειδή το «Πως μπορώ» φάνηκε να δυσκολεύει τους θαυμαστές του.

Συγκεκριμένα, οι θεατές τα έκαναν σαλάτα με έναν συγκεκριμένο σημείο του τραγουδιού (το «πετάξω» με το «αλλάξω»).

Έχοντας παρόμοιες εμπειρίες στο παρελθόν ο γνωστός τραγουδιστής είπε να βοηθήσει το κοινό και έκανε μια μικρή παντομίμα αλλά ούτε αυτό πήγε καλά…

Τότε, ο Γιάννης Κότσιρας ζήτησε να σταματήσει η μουσική για να κάνει μια χιουμοριστική παρέμβαση. «Ρε σεις από το 1999 είναι αυτό το τραγούδι και καλά πες δεν το θυμάμαι ρε φίλε, μετά από τόσα χρόνια. Σας κάνω έτσι (δείχνει κίνηση για πέταγμα φτερών), τι “να σ’ αλλάξω;”. Όταν κάνουμε έτσι σημαίνει “να πετάξω”» είπε στους θαυμαστές του, οι οποίοι ξέσπασαν σε γέλια.

@christina_klk_ Τον αγαπώ😂❤️🦅 #fyp #mpesfypgamw #theatrovrachon #entexno #kotsiras #posboro #paschalidis #miltospasxalidis #gianniskotsiras #tiktokgreece #tiktokhellas #music #greek #synaulia #kalokairi2023 ♬ πρωτότυπος ήχος – christina_klk_

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ