Ο Νίκος Μουτσινάς την χρονιά που μας πέρασε κατάφερε με το «Καλό μεσημεράκι» να επικρατήσει με διαφορά στη ζώνη προβολής της εκπομπής του. Ο παρουσιαστής κλείνει πρώτος και ανοίγει τελευταίος την τηλεοπτική σεζόν. Παρά τις φήμες που ήθελαν τους Alcatrash να μην συνεχίζουν την εκπομπή εκείνη θα βρίσκονται κανονικά. O Νίκος Μουτσινάς «προκαλεί» για 2η […]

Ο Νίκος Μουτσινάς την χρονιά που μας πέρασε κατάφερε με το «Καλό μεσημεράκι» να επικρατήσει με διαφορά στη ζώνη προβολής της εκπομπής του.

Ο παρουσιαστής κλείνει πρώτος και ανοίγει τελευταίος την τηλεοπτική σεζόν. Παρά τις φήμες που ήθελαν τους Alcatrash να μην συνεχίζουν την εκπομπή εκείνη θα βρίσκονται κανονικά.

O Νίκος Μουτσινάς «προκαλεί» για 2η σεζόν στον ΣΚΑΪ! Καθημερινά, μας εύχεται «Καλό μεσημεράκι», τραγουδά, μας ξεσηκώνει με stand up και κάνει «χρυσές» δουλειές με τη Χρυσή του Τηλεόραση! Μαζί του, η μοναδική «Βάνια» με τις απίθανες μεταμφιέσεις της και οι Alcatrash με τις «πειραγμένες» μουσικές τους.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το «Καλό μεσημεράκι»;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Znews, τη Δευτέρα 23 Αυγούστου θα γίνει η πρώτη συνάντηση όλων των συντελεστών.  H πρεμιέρα της εκπομπής έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 20 του Σεπτέμβρη.
Ο Νίκος Μουτσινάς έχει ζητήσει από το κανάλι να τελειώνει πρώτος τις εκπομπές του στο τέλος της σεζόν και να ξεκινά τελευταίος.  Έτσι ώστε να έχει υλικό για τη θεματολογία της εκπομπής του και ειδικά για τη «Χρυσή τηλεόραση».

Ο όρος του Μουτσινά για το Big Brother!

Έχει ζητήσει να έχει την πρώτη ουσιαστική επαφή με τα πρόσωπα που θα αποχωρήσουν από το σπίτι του Big Brother.  Ειδικά για τις δύο εβδομάδες που θα βρίσκεται η εκπομπή του εκτός αέρα να μην κάνουν παρά μόνο τις απαραίτητες εμφανίσεις στις εκπομπές του σταθμού.  Αν είναι δυνατόν και αυτές σε βίντεο, ώστε να πάνε πρώτα σε εκείνον ως καλεσμένοι. (αφού o Μεγάλος Αδερφός θα ξεκινήσει στις 29 Αυγούστου)

Η φετινή σεζόν για τον Νίκο Μουτσινά έχει αλλαγές στην δημοσιογραφική ομάδα. Αποχώρησαν από αυτήν η υπεύθυνη καλεσμένων του αλλά και ο καλός του φίλος και συνεργάτης επί σειρά ετών, Φίλιππος Iωάννου (γνωστός και ως Fipster).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ