Ο Νίκος Κοκλώνης είναι αεικίνητος και ετοιμάζει νέα πράγματα.

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι αεικίνητος και ετοιμάζει νέα πράγματα. Ο CEO της Barking Well Media μετά τα φαντασμαγορικά σόου και το άρτιο αποτέλεσμα έχει βάλει πλώρη για νέα πράγματα.

Τί ετοιμάζει ο πολυπράγμων παραγωγός; Σκέφτεται να στραφεί προς την μυθοπλασία, να κάνει σειρά στο Netflix αλλά και φυσικά το νέο κύκλο του J2US που όπως επισήμανε δεν θα αλλάξει η κριτική επιτροπή του σόου.

«Η μυθοπλασία ήταν ένα πολύ δύσκολο πράγμα για εμένα, γιατί ήθελα να λανσαριστεί η Barking Well Media με μία πολύ καλή μυθοπλασία. Το πολύ καλό δεν σημαίνει ότι θα έχει πολύ μεγάλα νούμερα, γιατί η τηλεόραση έχει έναν πολύ περίεργο σκέψης. Ο τηλεθεατής επιλέγει με βάση το περιεχόμενο και όχι την ποιότητα. Εγώ θέλω το λανσάρισμά μου να γίνει με βάση την ποιότητα. Θα βγούμε τη νέα σεζόν με δύο σειρές.

Μία καθημερινή και μία μία φορά την εβδομάδα. Η μία είναι κωμωδία και η άλλη σαν sitcom. Εγώ έχω δεθεί με αυτή την κριτική επιτροπή, τους θεωρώ φίλους, οικογένειά μου, είναι το πάρτι μας. Από εκεί και πέρα υπάρχει ένα κανάλι που αποφασίζει. Μέχρι τώρα δεν ξέρω κάτι τέτοιο. Αν αυτό αλλάξει τις επόμενες ημέρες, θα το συζητήσομε. Το Just θα παίξει τη σεζόν 22-23, άρα είτε παίξει στο πρώτο μισό είτε στο δεύτερο θα πρέπει να το ετοιμάσουμε τώρα».

Επειδή έχω επαφές με τη Netflix, θεωρώ ότι είμαι από τους Έλληνες παραγωγούς που έχουν πρόσβαση. Σκέφτομαι κάτι σε μίνι σειρά», δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ