O Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζεται για ένα πολύ δυνατό comeback.

O Νίκος Κοκλώνης, όπως έχετε καταλάβει δεν σταματά να εργάζεται ποτέ! Ο γνωστός παρουσιαστής και ιδιοκτήτης της Barking Well Media πάντα θα βρει κάτι για να τραβήξει τα βλέμματα του κοινού.

Τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με τα φαντασμαγορικά σόου που ετοιμάζει και τα πρόσωπα που βρίσκονται σε αυτά.

Ο Νίκος Κοκλώνης, όπως αποκάλυψε ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό που θα έχουμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε τον Σεπτέμβριο! Εεεε..έξι μήνες είναι δεν είναι πολύ!

Ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε πως θα ήθελε να είναι στο Total Black Out, ενώ του έχει λείψει μια ταξιδιωτική εκπομπή! Επίσης, θα κάνει βραδινή εκπομπή στα γεράματα, όπως δήλωσε και τέλος θα ήθελε την Δανάη Μπάρκα στο επόμενο J2US.

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία ανέφερε: «Είμαι πολύ στενοχωρημένος με αυτό που γίνεται, γιατί ο πόλεμος είναι πόλεμος και βλέπουμε μικρά παιδάκια να σκοτώνονται. Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα».

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης έδειξε αυτή του την ευαισθησία με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter με ένα κοριτσάκι που τραγουδά: «Let it go κ η μελωδία που βγαίνει μέσα από την ψυχή της ατρόμητης αυτής μικρούλας σαν να μεταμορφώνει το καταφύγιο. Γιατί η ελπίδα πρέπει να κερδίζει τον πόλεμο, γιατί η πίστη σε ένα καλύτερο αύριο πρέπει να επικρατήσει του δυσοίωνου ”τώρα”».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ