Μία έκπληξη επιφύλαξε η Πάολα σ΄όσους βρέθηκαν στο νυχτερινό μαγαζί, που τραγουδάει. Η γνωστή ερμηνεύτρια τραγούδησε με την κόρη της, Παολίνα, και φαίνεται ότι το μήλο έχει πέσει κάτω από τη μηλιά. Η κόρη της Πάολα, την οποία έχει αποκτήσει με τον Φώτη Ζογγλοπίτη, είναι φοιτήτρια. Η Παολίνα φέτος πέρασε ως δεύτερη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο […]

Μία έκπληξη επιφύλαξε η Πάολα σ΄όσους βρέθηκαν στο νυχτερινό μαγαζί, που τραγουδάει. Η γνωστή ερμηνεύτρια τραγούδησε με την κόρη της, Παολίνα, και φαίνεται ότι το μήλο έχει πέσει κάτω από τη μηλιά.

Η κόρη της Πάολα, την οποία έχει αποκτήσει με τον Φώτη Ζογγλοπίτη, είναι φοιτήτρια. Η Παολίνα φέτος πέρασε ως δεύτερη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών, κάνοντας όπως είναι φυσικό περήφανους τους γονείς της.

Η 18χρονη βρέθηκε στο μαγαζί, που τραγουδάει η μητέρα της στη Θεσσαλονίκη. Η Πάολα δεν έχασε την ευκαιρία και μοιράστηκε το μικρόφωνο μαζί της. Η Παολίνα εντυπωσίασε με τη φωνή της, αλλά και με τον χορό της, καθώς φαίνεται πως πήρε από τη μητέρα της.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ