Στο αποκλειστικό οπτικό υλικό για την άγρια δολοφονία στη Θεσσαλονίκη που εξασφαλίσαμε, αποτυπώνονται καρέ – καρέ οι δύο άντρες να μεταφέρουν μέσα στο μπαούλο τη σορό της 41χρονης γυναίκας. Οι λέξεις αδυνατούν να περιγράψουν τη φρίκη γύρω από το έγκλημα της Θεσσαλονίκης, που τα τελευταία 24ωρα έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε τρεις […]

Στο αποκλειστικό οπτικό υλικό για την άγρια δολοφονία στη Θεσσαλονίκη που εξασφαλίσαμε, αποτυπώνονται καρέ – καρέ οι δύο άντρες να μεταφέρουν μέσα στο μπαούλο τη σορό της 41χρονης γυναίκας.

Οι λέξεις αδυνατούν να περιγράψουν τη φρίκη γύρω από το έγκλημα της Θεσσαλονίκης, που τα τελευταία 24ωρα έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε τρεις μαχαιριές στο λαιμό από τον σύντροφό της, ο οποίος για αρκετές ημέρες υποστήριζε ότι η «αγαπημένη» του είχε εξαφανιστεί κι ότι θα κινούσε γη και ουρανό, προκειμένου να τη βρει.

Τα ψέματα του όμως σε συνδυασμό με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικές αρχές από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, όπου διέμενε το ζευγάρι, γρήγορα ξεσκέπασαν την αποτρόπαια πράξη του.

 

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ