Ο ΠΑΟΚ τον περιέβαλε με εμπιστοσύνη, τον στήριξε απόλυτα στην πρώτη του σεζόν στα ασπρόμαυρα ως πρώτη επιλογή για την εστία και άρχισε να απολαμβάνει από νωρίς τους «καρπούς» της επένδυσής του.

ΠΑΟΚ: Ανανεώνει με Κοτάρσκι!

Ο ΠΑΟΚ τον περιέβαλε με εμπιστοσύνη, τον στήριξε απόλυτα στην πρώτη του σεζόν στα ασπρόμαυρα ως πρώτη επιλογή για την εστία και άρχισε να απολαμβάνει από νωρίς τους «καρπούς» της επένδυσής του. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με το πόδι στο… γκάζι για τον Κροάτη. Ο οποίος κλήθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για ανανέωση της συνεργασίας του.

Επί της ουσίας πρόκειται για μία κίνηση επιβράβευσης της προσπάθειας. Και της αφοσίωσης του στον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να του προσφέρουν ένα καλύτερο οικονομικά συμβόλαιο. Προκειμένου και ο ίδιος να αντιληφθεί πως ο Ιβάν Σαββίδης και αναγνωρίζει. Και ανταμείβει τους παίκτες του.

Να νιώσει ακόμη μεγαλύτερη «ασφάλεια» και σταθερότητα εντός του γκρουπ. Αν και ο Κροάτης είχε δώσει το σύνθημα το καλοκαίρι, λέγοντας πως αισθάνεται ευγνώμων στον ΠΑΟΚ:

«Ξέρω ότι πάντα θα υπάρχουν φήμες. Δεν με απασχολεί το τι λένε. Είμαι χαρούμενος εδώ. Kαι δεν είμαι από εκείνους που θα επηρεαστούν από τέτοια πράγματα. Είμαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι προτεραιότητά μου και δε με απασχολεί τίποτε άλλο».

Το αξιοσημείωτο δε της επαφής των δύο πλευρών με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας του είναι πως δεν θα τοποθετηθεί ρήτρα στο νέο συμβόλαιο. Με τους Θεσσαλονικείς να έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε κάθε ενδιαφερόμενο. Κάτι που αποτελεί πάγια τακτική των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και αναμένεται να επιτευχθεί και στην περίπτωση του Κοτάρσκι.

Από τις επαφές των δύο πλευρών απορρέει ένα εξαιρετικό κλίμα και αισιοδοξία. Πως προσεχώς θα πέσουν και οι υπογραφές. Ακόμη και εντός της εβδομάδας ή και σήμερα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ