Πολλά ακούμε και βλέπουμε καθημερινά στον θαυμαστό κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά εδώ νομίζουμε χάνουμε την μπάλα. Προφανώς πολύ ζηλιάρης φίλαθλος ζήτησε από έναν αργεντινό ποδοσφαιριστή να την πέσει στην κοπέλα του για να την τσεκάρει εάν του είναι πιστή.  Ο ποδοσφαιριστής Ματίας Ντι Μάιο (Ατλέτικο Πενιαρόλ) μόλις είδε το μήνυμα του ζηλιάρη φιλάθλου δεν μπήκε […]

Πολλά ακούμε και βλέπουμε καθημερινά στον θαυμαστό κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά εδώ νομίζουμε χάνουμε την μπάλα. Προφανώς πολύ ζηλιάρης φίλαθλος ζήτησε από έναν αργεντινό ποδοσφαιριστή να την πέσει στην κοπέλα του για να την τσεκάρει εάν του είναι πιστή. 

Ο ποδοσφαιριστής Ματίας Ντι Μάιο (Ατλέτικο Πενιαρόλ) μόλις είδε το μήνυμα του ζηλιάρη φιλάθλου δεν μπήκε στην διαδικασία να απαντήσει στο αίτημα του αλλά προσπάθησε να του μιλήσει λογικά. Τώρα που χωράει η λογική σε αυτόν το φίλαθλο είναι ένα άλλο ζήτημα.

Το μήνυμα που έλαβε ο Ματίας Ντι Μάιο:

«Θα ήθελα να τεστάρω τη φίλη μου με μια δοκιμή και αν της μιλήσετε να δω αν θα ανταποκριθεί» γιατί πατάει συνεχώς «Like» στις φωτογραφίες σου και είπε ότι δείχνεις όμορφος.

Ο ποδοσφαιριστής απάνησε:

 «Δεν ξέρω ποιος είσαι και δεν ξέρω ποια είναι η κοπέλα σου. Αν την αγαπάς πραγματικά όπως λες… γιατί είσαι καχύποπτος; Εσύ δεν βάζεις like σε κανένα κορίτσι;» Σαν συμβουλή σου λέω να μιλήσεις μαζί της και να την εμπιστευτείς. 

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ