Το Ράδιο Αρβύλα σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα, αλλά πως του ξέφυγε ένα τόσο σοβαρό περιστατικό πολλών  ετών βασικού συνεργάτη τους, είναι αξιοπερίεργο. Σάλο και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η καταγγελία για τον συμπαρουσιαστή της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλο.  Φέρεται να ανέβασε σε ιστοσελίδες πορνογραφικά βίντεο και φωτογραφίες πρώην συντρόφου του. Το θύμα συγκλονίζει […]

Το Ράδιο Αρβύλα σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα, αλλά πως του ξέφυγε ένα τόσο σοβαρό περιστατικό πολλών  ετών βασικού συνεργάτη τους, είναι αξιοπερίεργο.

Σάλο και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η καταγγελία για τον συμπαρουσιαστή της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλο.  Φέρεται να ανέβασε σε ιστοσελίδες πορνογραφικά βίντεο και φωτογραφίες πρώην συντρόφου του.

Το θύμα συγκλονίζει με τις καταγγελίες της, μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, λέγοντας ότι υπάρχει υλικό και από άλλες γυναίκες.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε από την εκπομπή και με  δήλωση παραδέχεται τα όσα του καταμαρτυρούνται, μιλώντας για απαράδεκτη πράξη του.

Η διοίκηση του ΑΝΤ1 παίρνει άμεσα θέση και πρόκειται να κόψει την εκπομπή τουλάχιστον μέχρι και αρχές του 2022.

Δεν είναι και μικρό πράγμα οι άνθρωποι του Ράδιο Αρβύλα να καταγγέλλουν και να συμπεριφέρονται σαν δικαστές των πάντων, αλλά να τους ξέφυγε ένα τόσο σοβαρό περιστατικό πολλών ετών βασικού συνεργάτη και φίλου τους.

Σε μια άλλη περίπτωση είχαν καταγγείλει την υπουργo Μενδωνη γιατί έπρεπε να ξέρει τι κάνει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Αλλά τώρα τι έγινε; Εσείς δεν ξέρατε τα του οίκου σας;

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ