Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει δεχθεί προτάσεις από τα κανάλια και αναμένεται τις επόμενες μέρες να πάρει την απόφαση για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στη λίστα με τα πιο hot ονόματα για την επόμενη εκπομπή που θα παρουσιάσει. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσω της κριτικής επιτροπής του GNTM έχει καταφέρει να «σφάζονται» τα κανάλια για να την αποκτήσουν.

Μετά από τον ρόλο του κριτή στο ριάλιτι μοντέλων η παρουσιάστρια μετά από το τέλος της δεύτερης σεζόν μετακόμισε στον ALPHA. Με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν να πλησιάζει είναι λογικό να κοιτάζει την επόμενη της δουλειά.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Οn time» αναφέρει ότι ήδη έχει δεχθεί κρούση από τον ΑΝΤ1. Αλλά το κανάλι του Αμαρουσίου δεν είναι το μόνο που την θέλει. Μιλάμε για τον ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου έχει κάνει πρόταση στο μοντέλο και εκείνο είναι το πιο πιθανό σενάριο να τη δεχθεί.

Τώρα όσον αφορά το πρόγραμμα που θα παρουσιάζει; Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο ακόμα. Δεδομένου ότι υπάρχει τρία ενδεχόμενα. Ποια είναι αυτά; Το πρώτο είναι να παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μια καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή, το δεύτερο είναι να παρουσιάζει ψυχαγωγική εκπομπή τα Σαββατοκύριακα και τρίτο να αναλάβει την παρουσίαση του νέου ριάλιτι, «Love Island». Μην μου αγχώνεστε, μέσα στις επόμενες μέρες θα ξέρουμε αν θα υπογράψει με τον ΣΚΑΪ και θα σας το μεταφέρουμε για να είστε ενήμεροι για το τι μέλλει γενέσθαι στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик