Το κανάλι της Κηφισιάς βρήκε το πρωινό του δίδυμο.

Το STAR όπως και όλα τα κανάλια αυτή την περίοδο τρέχουν με γοργούς ρυθμούς να στήσουν τα προγράμματα της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Στο πλάνο του καναλιού της Κηφισιάς δε βρίσκεται οριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου. Οι υπεύθυνοι του προγράμματος θέλουν αντί για μια παρουσιάστρια να δοκιμάσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους δίδυμο στην παρουσίαση και μάλιστα ζευγάρι. Η ψυχαγωγία θέλει κέφι,  ζωντάνια, ατάκες, χιούμορ που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή.

Όλα αυτά λοιπόν το STAR φαίνεται πως τα βρήκε στον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη  Χατζίδου. Το ζευγάρι θα θυμάστε ότι το γνωρίσαμε στην καλοκαιρινή πρωινή ζώνη του OPEN δίνοντας σάρκα και στο οστά στην ιδέα του Θέμη Μάλλη να βρίσκονται στο τιμόνι της παρουσίασης δύο ζευγάρια (Γκουντάρας- Κάκκαβα).

Πλέον ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου έχουν ήδη συμβόλαιο με το κανάλι της Κηφισίας και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες και το στήσιμο του νέου σκηνικού. Φυσικά μαζί με όλα αυτά γίνονται και δοκιμαστικά για να βρεθούν τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τους παρουσιαστές!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ