Με τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό το I’m a Celebrity… Get Me Out of Here – The castle edition έρχεται στην Ελλάδα και θα κάνει πάταγο.

I’m a Celebrity… Get Me Out of HereΠρόκειται για ένα φιλόδοξο πρότζεκτ που δεν έχουν ξαναδεί στις οθόνες μας. Ο ΑΝΤ1 που δεν έχει επωφεληθεί από τα ριάλιτι των περασμένων σεζόν αποφάσισε να προβάλει αυτό το διαφορετικό εγχείρημα, ευελπιστώντας να σπάσει το ρόδι.

Ο ANT1 ετοιμάζει το νέο ριάλιτι της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Φυσικά δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τουλάχιστον εντυπωσιακό. Αρκεί να ανέβει αυτή την χρονιά, και να μην μείνει ξανά στο συρτάρι. Αν και οι πληροφορίες μας μιλάνε ότι ετοιμάζονται για να γίνουν τα γυρίσματα στην Αφρική για τα γυρίσματα.

Δηλαδή στην πιο δύσκολη έκδοση του και οι ταλαιπωρίες πολλες για τους παίχτες..

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΑΝΤ1 είναι σχεδόν έτοιμος να βγάλει το ριάλιτι στον αέρα, και αν όλα πάνε καλά το αργότερο τέλος Ιανουαρίου θα αρχίσουν οι εκπομπές.

Θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα και θα βρίσκεται στην prime time ζώνη του καναλιού, απέναντι από το survivor που θα αποκτήσει ένα μεγάλο αντίπαλο.

Κάτι εντελώς διαφορετικό!

Με το πρωτότυπο τηλεοπτικό του πρόγραμμα το κανάλι του Αμαρουσίου έρχεται να μας καταπλήξει. Με τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό το I’m a Celebrity… Get Me Out of Here – The castle edition έρχεται στην Ελλάδα και θα κάνει πάταγο.

Με επώνυμους παίκτες που θα ζήσουν στα άκρα. Το ριάλιτι δεν θα γυριστεί στη Πολωνία σε ένα παλιό κάστρο  αλλά στη αυθεντική του μορφή σε ζούγκλα της Νοτίου Αφρικής. Εκεί οι επώνυμοι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με δυσκολίες, δοκιμασίες και αντιξοότητες προσπαθώντας να επιβιώσουν. Με πολλές δοκιμασίες οι επώνυμοι παίκτες θα ξεπεράσουν τα όρια τους στην προσπάθεια να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις.

Η νέα παραγωγή της Silverline Media Productions έρχεται για να μας δώσει μία τηλεοπτική ανεπανάληπτη εμπειρία.

Με τον Maarten Meijs ο οποίος ηγείται της Global Entertainment ITV Studios να δηλώνει: «Η castle εκδοχή του “I’m A Celebrity” στην Ουαλία ήταν το μεγαλύτερο πρόγραμμα του 2020, καταγράφοντας τεράστια ποσοστά τηλεθέασης ως η πρώτη παρουσίαση που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη διεθνή μας ομάδα, καθώς και για τους πελάτες μας. Ως επακόλουθο αυτής της επιτυχίας, βρήκαμε μια εναλλακτική τοποθεσία στην Πολωνία όσο υπήρχε η πανδημία».

Αν και στον ANT1 ετοιμάζονται να πάνε στα δύσκολα και στην παραδοσιακή μορφή, με γυρίσματα στην Νότια Αφρική. Εκεί να δεις ζούγκλα, όχι τα “ευκολάκια” του Αγίου Δομίνικου.

Παλαιότερα είχε ακουστεί ο τίτλος «Είμαι Celebrity… Σώστε με!», ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν το παιχνίδι θα λανσαριστεί έτσι ακριβώς.

Μόλις παρθούν οι οριστικές αποφάσεις θα έχουμε τις αιτήσεις συμμετοχής.

Οι Έλληνες celebrities θα δεχτούν να μπουν σε ένα τέτοιο ριάλτι; Αν απαντήσουν καταφατικά πόσα θα πρέπει να σκάσει ο ΑΝΤ1;

Αυτό είναι το σενάριο του παιχνιδιού!

Θα έχουμε 12 διάσημους Έλληνες, και εδώ δεν υπάρχουν ομάδες, αλλά όλοι θα παίζουν για τον εαυτό τους. Το ριάλιτι θα γυριστεί σε ζούγκλα της Νοτίου Αφρικής, όπως μαθαίνουμε, αλλά χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο από το κανάλι, και οι παίχτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με πολύ φρικιαστικές και αηδιαστικές δοκιμασίες.

Οι παίχτες θα έχουν απέναντι τους πολύ δυνατούς αντιπάλους, όπως κροκόδειλους, σκορπιούς, περίεργα σκουλήκια, ακρίδες, και πολλά φίδια, αλλά και μια μεγάλη γκάμα από διάφορα κατοικίδια της ζούγκλας.

Φανταστείτε τον εαυτό σας να είστε μέσα σε μια γυάλα γεμάτη με κατσαρίδες, ή να έχετε μέσα στο στόμα σας μια τεράστια αράχνη και να πρέπει να μείνει ζωντανή, και ένα κοκτέιλ από αίμα διάφορων σκαθαριών και κατσαρίδων που θα πρέπει να το κατεβάσετε με την μία. Σαν υποβρύχιο ένα πράγμα.

Η τελευταία δοκιμασία έχει οδηγήσει πολλούς παίχτες σε παλινδρόμηση, και όλα αυτά φυσικά on camera.

Όποιος δεν αντέχει αυτές τις φρικτές δοκιμασίες έχει ένα τρόπο να την γλυτώσει. Να φωνάξει ««I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!» και να αποχωρήσει!

Αν νομίζεις ότι μπορείς να αντέξεις τέτοιες δοκιμασίες και είσαι διάσημος, τότε να είσαι έτοιμος να δηλώσεις συμμετοχή.

Μια νέα εμπειρία σε περιμένει, και εμείς θα σε θαυμάζουμε από τον καναπέ μας. Τουλάχιστον για όσα από αυτά αντέχουμε να δούμε…

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα από ριάλιτι, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ