Η εκπομπή Πρωινό ΣουΣού και ο Δημήτρης Σαράντος αποκάλυψαν τα χρηματικά ποσά που λαμβάνουν τρεις από τους celebrities που συμμετέχουν στο νέο ριάλιτι περιπέτειας.

I’m a Celebrity… Get Me Out of Here  Αυτές είναι οι αμοιβές των παικτών

Ο ΑΝΤ1 που δεν έχει επωφεληθεί από τα ριάλιτι των περασμένων σεζόν σκεφτόταν  να προβάλει αυτό το διαφορετικό εγχείρημα. Eυελπιστώντας να σπάσει το ρόδι.Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα ετοιμάζουν βαλίτσες και γίνονται οι ξεναγοί μας στη ζούγκλα του I’m a Celebrity… Get me out of here! Είστε έτοιμοι για το πιο διασκεδαστικό, τρομακτικό & ανατρεπτικό παιχνίδι;

I’m a Celebrity… Get Me Out of Here  Αυτές είναι οι αμοιβές των παικτών

Η εκπομπή Πρωινό ΣουΣού και ο Δημήτρης Σαράντος αποκάλυψαν τα χρηματικά ποσά που λαμβάνουν τρεις από τους celebrities που συμμετέχουν στο νέο ριάλιτι περιπέτειας.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Καλάβρια λαμβάνει 8.000 ευρώ ανά εβδομάδα, ενώ η Ιωάννα Λίλη 10.000 ευρώ.

Με τα ίδια χρήματα φαίνεται πως έχει συμφωνήσει και ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος εισβάλλει σύντομα στο I ’m a celebrity get me out of here, λαμβάνοντας 10.000 ευρώ ανά εβδομάδα.

Οι 14 celebrities που βρίσκονται στη ζούγκλα

Με την έναρξη του πρώτου επεισοδίου, Γιώργος Λιανός και Καλομοίρα άρχισαν να παρουσιάζουν έναν έναν τους επώνυμους που είπαν το μεγάλο «ναι» και βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο.

1. Δήμητρα Αλεξανδράκη
2. Νίκος Αναδιώτης
3. Νίκος Βαμβακούλας
4. Σταμάτης Γαρδέλης
5. Στέλλα Γεωργιάδου
6. Αγγελική Ηλιάδη
7. Μαρία Καλάβρια
8. Πάνος Καλίδης
9. Ιωάννα Λίλη
10. Ραχήλ Μακρή
11. Τάσος Ξιαρχό
12. Γιώργος Χειμωνέτος
13. Bo
14. Emilia Vodos

Οι παίκτες κλήθηκαν να σχηματίσουν δύο ομάδες και το έκαναν χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι έχουμε:

Ομάδα 1: Ραχήλ Μακρή, Αγγελική Ηλιάδη, Τάσος Ξιαρχό, Γιώργος Χειμωνέτος, Aimilia Vodos, Πάνος Καλίδης, Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ομάδα 2: Νίκος Βαμβακούλας, Ιωάννα Λίλη, Νίκος Αναδιώτης, Μπο, Μαρία Καλάβρια, Σταμάτης Γαρδέλης, Στέλλα Γεωργιάδου.
Ο ANT1 εδώ και 2-3 χρόνια το ανεβάζει αλλά μετά το ξανασκέφτεται και μένει στο συρτάρι. Αλλά τον πρόλαβαν στην στροφή τελικά τα “αρπακτικά” του ΣΚΑΙ. Που τα ψάχνουν αυτά, σύμφωνα με το δημοσίευμα του nassosblog!

Όταν όλοι έβγαιναν και παπαγάλιζαν τις ανακοινώσεις του ΑΝΤ1 για το ότι θα βγει στο δεύτερο μισό της νέας σεζόν. Το «I am celebrity get me out of here». Εμείς κρατούσαμε συνεχώς «μικρό καλάθι».

Δεν ήταν λίγες οι φορές που γράφαμε ότι το βλέπουμε πολύ χλωμό να βγει αυτό το ριάλιτι επιβίωσης από το κανάλι του Αμαρουσίου. Και επιβεβαιωθήκαμε. Αυτά να τα βλέπουν εκείνοι που θεωρούν τις πληροφορίες των γραφείων τύπου ως ευαγγέλιο.

Και εδώ προκύπτει. Ενα τεράστιο λάθος του ΑΝΤ1. Που εκθέτει τον σταθμό ανεπανόρθωτα. Στην παρουσίαση προγράμματος ανακοινώθηκε το συγκεκριμένο project. Αλλά τελικά δεν ήταν στη πραγματικότητα κατοχυρωμένο. Και έτσι το «άρπαξε» ο ΣΚΑΪ. Που θεωρείται ο ειδήμων σε αυτού του τύπου τις παραγωγές. Πάντως, η προβολή του. Δεν αναμένεται να γίνει εντός της σεζόν. Καθώς το «Survivor All Star» θα μονοπωλήσει το πρόγραμμα του Φαλήρου.

Άλλη μία χρονιά που το «I am celebrity get me out of here» δεν θα βγει.. Ανέκδοτο κατάντησε…Όπως το γράφαμε…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ