Με το καλημέρα ξεκίνησαν τα καρφάκια ανάμεσα στους παίκτες.

I’m a Celebrity… Get Me Out of Here Τ. Ξιαρχό «Διαλέγω άνδρα, για να μην έρθει κανένας που δεν θέλω…» (vid)

Ο ΑΝΤ1 που δεν έχει επωφεληθεί από τα ριάλιτι των περασμένων σεζόν σκεφτόταν  να προβάλει αυτό το διαφορετικό εγχείρημα. Eυελπιστώντας να σπάσει το ρόδι.Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα ετοιμάζουν βαλίτσες και γίνονται οι ξεναγοί μας στη ζούγκλα του I’m a Celebrity… Get me out of here! Είστε έτοιμοι για το πιο διασκεδαστικό, τρομακτικό & ανατρεπτικό παιχνίδι;

I’m a Celebrity… Get Me Out of Here Τ. Ξιαρχό «Διαλέγω άνδρα, για να μην έρθει κανένας που δεν θέλω…» (vid)
Με το καλημέρα ξεκίνησαν τα καρφάκια ανάμεσα στους παίκτες.







Ο ANT1 εδώ και 2-3 χρόνια το ανεβάζει αλλά μετά το ξανασκέφτεται και μένει στο συρτάρι. Αλλά τον πρόλαβαν στην στροφή τελικά τα “αρπακτικά” του ΣΚΑΙ. Που τα ψάχνουν αυτά, σύμφωνα με το δημοσίευμα του nassosblog!

Όταν όλοι έβγαιναν και παπαγάλιζαν τις ανακοινώσεις του ΑΝΤ1 για το ότι θα βγει στο δεύτερο μισό της νέας σεζόν. Το «I am celebrity get me out of here». Εμείς κρατούσαμε συνεχώς «μικρό καλάθι».

Δεν ήταν λίγες οι φορές που γράφαμε ότι το βλέπουμε πολύ χλωμό να βγει αυτό το ριάλιτι επιβίωσης από το κανάλι του Αμαρουσίου. Και επιβεβαιωθήκαμε. Αυτά να τα βλέπουν εκείνοι που θεωρούν τις πληροφορίες των γραφείων τύπου ως ευαγγέλιο.

Και εδώ προκύπτει. Ενα τεράστιο λάθος του ΑΝΤ1. Που εκθέτει τον σταθμό ανεπανόρθωτα. Στην παρουσίαση προγράμματος ανακοινώθηκε το συγκεκριμένο project. Αλλά τελικά δεν ήταν στη πραγματικότητα κατοχυρωμένο. Και έτσι το «άρπαξε» ο ΣΚΑΪ. Που θεωρείται ο ειδήμων σε αυτού του τύπου τις παραγωγές. Πάντως, η προβολή του. Δεν αναμένεται να γίνει εντός της σεζόν. Καθώς το «Survivor All Star» θα μονοπωλήσει το πρόγραμμα του Φαλήρου.

Άλλη μία χρονιά που το «I am celebrity get me out of here» δεν θα βγει.. Ανέκδοτο κατάντησε…Όπως το γράφαμε…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για I’m a Celebrity… Get Me Out of Here

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ