Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε πρεμιέρα σήμερα το πρωί είπε την πρώτη καλημέρα χωρίς την Δούκισσα Νομικού και χωρίς να αναφέρει το γεγονός της απουσίας της από το πλευρό του.

Η Δούκισσα Νομικού ξεκίνησε στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου  μαζί με το Γιώργο Λιάγκα στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1, αντικαθιστώντας τη Φαίη Σκορδά.

Γνωστό ότι ο Λιάγκας άλλη θα ήθελε να έχει στο πλευρό του, αλλά ο ΑΝΤ1 δεν του έκανε το χατίρι.

Η παρουσιάστρια είναι ένα από τα πιο λαμπερά και ακριβοθώρητα τηλεοπτικά πρόσωπα και η ίδια δουλεύει σκληρά για αυτό.

Αλλά φαίνεται ο Γιώργος Λιάγκας εχει άλλη άποψη και φρόντισε να το δείξει με το καλημέρα στην πρεμιέρα της εκπομπής, κάνοντας το πρώτο μεγάλο φάουλ.

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε πρεμιέρα σήμερα το πρωί είπε την πρώτη καλημέρα χωρίς την Δούκισσα Νομικού και χωρίς να αναφέρει το γεγονός της απουσίας της από το πλευρό του.

«Καλημέρα, καλή σεζόν! Καλώς ήρθατε για ακόμα μία χρονιά εδώ στο Πρωινό στον ΑΝΤ1. Είδαμε ένα πολύ μικρό βίντεο για όλα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι, δηλαδή αν είχαμε εκπομπή τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αυτά περίπου θα καταγράφαμε.

Αυτή η εκπομπή είναι μία δυναμική εκπομπή που εξελίσσεται μαζί με την κοινωνία, την αφουγκράζεται που σημαίνει ότι και φέτος το στίγμα της εκπομπής θα είναι ότι θα είμαστε μέσα στην κοινωνία. , δηλαδή θα έχουμε πολύ ρεπορτάζ, πολλά αποκλειστικά θέματα και πολλές πληροφορίες και έντονο σχόλιο από την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες στην πρωινή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης».

«Δεν χάνουμε όμως και το στίγμα της ψυχαγωγικής εκπομπής. Είμαι πολύ χαρούμενος που μία στενή και οικογενειακή μου φίλη, η καλύτερη μαγείρισσα της ελληνικής τηλεόρασης έχει επιλέξει να επιστρέψει στο σπίτι της, στον ΑΝΤ1, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η κολώνα της εκπομπής, η Λίτσα Πατέρα, η μακροβιότερη παρουσία στην πρωινή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης θα είναι εδώ μαζί μας και φέτος. Και βέβαια ξεχωριστή χαρά για μένα και για όλους εδώ στον ΑΝΤ1 που υποδεχόμαστε ένα πολύ όμορφο, πολύ λαμπερό και πολύ ταλαντούχο κορίτσι, τη Δούκισσα Νομικού που θα έρθει σήμερα εδώ και θα έρθει στην παρέα μας»

Πάλι καλά που την θυμήθηκε στο τέλος…




Η εμφάνιση της Δούκισσα Νομικού στο Πρωινό




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ