Οι δημιουργοί της σειράς «Άγριες Μέλισσες» ετοιμάζουν κάτι νέο για τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1.

Οι δημιουργοί της σειράς «Άγριες Μέλισσες» ετοιμάζονται να προσφέρουν στους τηλεθεατές ένα ακόμη θρίλερ που θα τους καθηλώσει.

Η Μελίνα Τσαμπάνη, ο Πέτρος Καλκόβαλης που είναι η σεναριογράφοι της τεράστιας επιτυχίας του ΑΝΤ1, αλλά και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος έχουν στα σκαριά ωραία πραγματάκια για το τηλεοπτικό κοινό.

Βέβαια αλλιώς τα είχαν υπολογίσει και αλλιώς τους ήρθαν. Τί εννοούμε με αυτό; Οι δύο δημιουργοί είχαν ετοιμάσει την σειρά «Ντέρτι» για την τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε. Όμως οι «Άγριες Μέλισσες» αποφασίστηκε από το κανάλι να πάνε και για νέο κύκλο και έτσι έμεινε στο συρτάρι.

Συν τις άλλοις πάνω που έλεγαν πως θα προβληθεί την νέα σεζόν από του κανάλι του Αμαρουσίου ξάφνου εμφανίζονται δύο νέα «εμπόδια». Το ένα είναι ότι ο ALPHA έχει ανακοινώσει πως του χρόνου θα προβάλει τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που η ιστορία της κατά κύριο λόγο εξελίσσεται στη νυχτερινή ζωή και τοποθετούμενη στον προηγούμενο αιώνα. Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με αυτό που έχουν γράψει η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης. Το «Ντέρτι» έχει να κάνει και αυτό με νυχτερινή ζωή και τα επεισόδια εκτυλίσσονται στο μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας στα μπουζούκια. Επομένως σκέφτηκαν πως δεν ήταν καθόλου καλό να υπάρχουν την ίδια σεζόν δύο παρεμφερή σίριαλ καθώς θα κούραζε τους τηλεθεατές.

Αυτό λοιπόν ήταν να γίνει τον Σεπτέμβριο. Όμως εδώ είναι που έρχεται το άλλο εμπόδιο. Καθώς ο ΑΝΤ1 έχει αναλάβει την μετάδοση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ από τον Νοέμβριο έως τον Δεκέμβριο. Άρα, θα ξαναμείνει στο συρτάρι το «Ντέρτι».

Ωστόσο έχουν κάτι άλλο για τους τηλεθεατές οι δύο δημιουργοί. Αναφερόμαστε στο αστυνομικό θρίλερ που αφορά περιστατικά το 1818, λίγο πριν την ελληνικό επανάσταση δηλαδή. Οι πληροφορίες λένε πως η «Μάγισσα» που είναι και ο τίτλος της σειράς θα είναι κάτι τελείως πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα  και θα είναι μια πραγματική υπερπαραγωγή. Όσο για τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστούν; Φήμες λένε πως θα έχει πολύ μεγάλα ονόματα αλλά και πολύ μεγάλο καστ ηθοποιών…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ