H ζωή της απόλυτης σταρ, Μαντόνα γίνεται ταινία. Την παραγωγή της ταινίας για τη Universal αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο Μάικλ Ντε Λούκα. Η παραγωγή και η σκηνοθεσία της ταινίας θα είναι υπό τις οδηγίες της βασίλισσας της Ποπ. «Μόνο εγώ μπορώ να πω την ιστορία μου», έχει δηλώσει η ίδια η οποία εγκατέλειψε το Μίσιγκαν […]

H ζωή της απόλυτης σταρ, Μαντόνα γίνεται ταινία. Την παραγωγή της ταινίας για τη Universal αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο Μάικλ Ντε Λούκα. Η παραγωγή και η σκηνοθεσία της ταινίας θα είναι υπό τις οδηγίες της βασίλισσας της Ποπ.

«Μόνο εγώ μπορώ να πω την ιστορία μου», έχει δηλώσει η ίδια η οποία εγκατέλειψε το Μίσιγκαν με μόλις 35 δολάρια και μια βαλίτσα γεμάτη όνειρα για τη Νέα Υόρκη. Το σενάριο επομένως θα το γράψει η ίδια, αλλά το ρόλο της δεν είναι ακόμα σίγουρο ποιος θα τον υποδυθεί.

Το επικρατέστερο σενάριο, σύμφωνα με τη «People», το ρόλο της Μαντόνα θα υποδυθεί η κόρη της Λούρδη Λεόν, της βρετανίδας Φλόρενς Πιου , και της Ιταλοαμερικανίδας ηθοποιού και φίλη του Κάνιε Γουέστ, Τζούλια Φοξ.  Μάλιστα, οι δυο τους εθεάθησαν σε δείπνο στο δημοφιλές εστιατόριο Delilah του Λος Άντζελες.

Κάτι που αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα μετά και τη δημοσίευση της ίδια της ποπ σταρ. Η Μαντόνα ανέβασε μια κοινή φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαβεβαίωσε ότι μίλησαν για την ταινία.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν σύντομα. Η τραγουδίστρια έχει ολοκληρώσει το σενάριο με τη βοήθεια της συγγραφέως του «Girl On The Train», Erin Cressida Wilson.

Η βιογραφική ταινία θα ξεκινήσει με τους αγώνες της να τα καταφέρει στη δεκαετία του 1970, σύμφωνα με πληροφορίες. «Θα είναι μια αληθινή και δυνατή απεικόνιση της ζωής της Madonna», έχουν επισημάνει διάφορες πηγές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ