Γενέθλια σήμερα λοιπόν για τον αγαπημένο ηθοποιό, και την πιο ξεχωριστή ευχή την πήρε από τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου.

Ο Δημήτρης Λάλος φέτος έχει κλέψει τις εντυπώσεις, με την ερμηνεία του ως «Μαθιός» στον «Σασμό». Ο Έλληνας ηθοποιός δίνει ρεσιτάλ και έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών. Ο Λάλος θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων ηθοποιών της γενιάς του και φέτος έγινε ευρεία γνωστός στο κοινό.

Ο Δημήτρης Λάλος είναι γεννημένος στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Νυρεμβέργη στις 31/01/1978. Ο Έλληνας ηθοποιός μεγάλωσε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία. Η καταγωγή του είναι από την Κρανέα Ελλασόνας της Λάρισας και το ζώδιο του είναι Υδροχόος.

Γενέθλια σήμερα λοιπόν για τον αγαπημένο ηθοποιό, και την πιο ξεχωριστή ευχή την πήρε από τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου.

«Σήμερα έχει γενέθλια ο άντρας μου. Χρόνια πολλά Δημήτρη μου, αγάπη μου. Δεν έχω επαγγελματικές φωτογραφίες μας, να μοιραστώ με τους φίλους μας, γιατί καμία επαγγελματική φωτογραφία δεν μπορεί να καθρεφτίσει, το πόσο υπέροχος σύντροφος και πατέρας είσαι. Απ´το οικογενειακό μας άλμπουμ μια φωτογραφία από τη καραντίνα με τις βόλτες μας στα Πετράλωνα και μια που τρέξαμε μαζί κάποια χιλιόμετρα, λίγο μετά τη γέννηση της κόρη μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου, να έχεις πάντα υγεία και τύχη! Σ´ αγαπάμε πολύ! Ε&Ν» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Mavridou (@elenamavridou)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σασμός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ