Μετά από 20 χρόνια που έβριζε το Βατικανό τώρα ζητά θρησκευτική ανακωχή και έστειλε μήνυμα στον Πάπα. Το οποίο δεν είναι τρολάρισμα.

Εκεί που πιστεύαμε ότι τα είχαμε δει και τα έχουμε ακούσει όλα από την Madonna να λοιπόν που φρόντισε να κάνει την έκπληξη. Και μάλιστα πολύ υψηλού επιπέδου.

Με μήνυμα που ανέβασε στο Twitter με αποδέκτη τον Πάπα και στο επίσημο προφίλ του Ποντίφικα, του ζήτησε να συναντηθούν. Νια καλά ακούσατε. Αυτή η συνάντηση μετά του Μαραντόνα θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ο λόγος  όμως ποιος είναι;

Μετά από 20 χρόνια που έβριζε το Βατικανό τώρα ζητά θρησκευτική ανακωχή και έστειλε μήνυμα στον Πάπα. Το οποίο δεν είναι τρολάρισμα.

Δύο δεκαετίες πριν, όταν ήταν στα ντουζένια της είχε κάνει πολλά που το Βατικανό την είχε επικρίνει αρκετές φορές για την βλάσφημη συμπεριφορά της. Να που τώρα η μεγάλη Μαντόνα ζητάει άφεση αμαρτιών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Το μήνυμα της μέσω Twitter προς τον Πάπα γράφει:

«Χαίρετε Πάπα Φραγκίσκε. Είμαι καλή καθολική. Το ορκίζομαι. Δηλαδή δεν μπορώ να ορκιστώ. Έχουν περάσει κάποιες δεκαετίες από την τελευταία μου εξομολόγηση. Θέλετε να συναντηθούμε κάποια μέρα για να συζητήσουμε κάποια πολύ σημαντικά θέματα; Mε έχουν αφορήσει τρεις φορές. Δεν είναι δίκαιο».

Το 2006 ήταν η χρονιά που η Μαντόνα την γλύτωσε στο τσακ. Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, παραλίγο να την αφορίσει, όταν μέσα στην Ρώμη, έκανε το show όπου σταυρωνόταν πάνω στην σκηνή. Σε παλαιότερες συνεντεύξεις της έλεγε πως δεν τα πάει καλά με τους κανόνες, και ειδικά τους θρησκευτικούς.

Τελικά αν γίνει συνάντηση μεταξύ Πάπα και Madonna θα είναι η συμφιλίωση της χρονιάς. Λέτε μετά τον Μαραντόνα, ακόμα ένα κακό παιδί να περάσει τις πύλες του Βατικανού;

Αλλά επισης η ζωή της απόλυτης σταρ, Μαντόνα γίνεται ταινία. Την παραγωγή της ταινίας για τη Universal αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο Μάικλ Ντε Λούκα. Η παραγωγή και η σκηνοθεσία της ταινίας θα είναι υπό τις οδηγίες της βασίλισσας της Ποπ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ