Η Τζένιφερ Λόπεζ χώρισε με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ. Λογικό λοιπόν που τον «Έσβησε» από τα social media. Ο πρώην αρραβωνιαστικό της πήρε πόδι, αφού μετά την αναθέρμανση της σχέσης της με τον Μπεν Άφλεκ, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει και το παρελθόν της. Πρώτα λοιπόν τον διέγραψε από το instagram  η 52χρονη σταρ που με τον Μπεν […]

Η Τζένιφερ Λόπεζ χώρισε με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ. Λογικό λοιπόν που τον «Έσβησε» από τα social media. Ο πρώην αρραβωνιαστικό της πήρε πόδι, αφού μετά την αναθέρμανση της σχέσης της με τον Μπεν Άφλεκ, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει και το παρελθόν της.

Πρώτα λοιπόν τον διέγραψε από το instagram  η 52χρονη σταρ που με τον Μπεν Άλφεκ ζει εκ νέου τον έρωτα τους, και φυσικά δεν υπάρχει ούτε χώρος, ούτε και σκέψη από τον πρώην της Άλεξ, Έτσι αποφάσισε να πατήσει delete και τον διέγραψε οριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rodriguez (@arod)

Αλλά επειδή δεν είναι ψιλικατζού η μεγάλη Τζένιφερ, του έστειλε πακέτο το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους, μαζί με την Porsche που της είχε κάνει δώρο. Το πήραν χαμπάρι όλοι, αφού οι φωτογραφίες που ανέβασαν δεν λένε ποτέ ψέματα.

Πριν η κόκκινη Πόρσε με την Λόπεζ, και μετά με τον Ροντρίγκεζ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rodriguez (@arod)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ