Τα γενέθλιά της γιόρτασε χθες η Τζένιφερ Λόπεζ, με τη λατίνα σταρ να δείχνει πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Η τραγουδίστρια γιόρτασε τα 52α γενέθλιά της εν πλω σε πολυτελές σκάφος και φυσικά δίπλα της ήταν και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Μπεν Άφλεκ. Ιδιαίτερα διαχυτικοί και οι δύο δεν σταμάτησαν τα φιλιά και τις αγκαλιές.  […]

Τα γενέθλιά της γιόρτασε χθες η Τζένιφερ Λόπεζ, με τη λατίνα σταρ να δείχνει πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Η τραγουδίστρια γιόρτασε τα 52α γενέθλιά της εν πλω σε πολυτελές σκάφος και φυσικά δίπλα της ήταν και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Μπεν Άφλεκ.

Ιδιαίτερα διαχυτικοί και οι δύο δεν σταμάτησαν τα φιλιά και τις αγκαλιές.  Το βλέπουμε από τα ντοκουμέντα που μοιράστηκε με τους φίλους του στο διαδίκτυο το εκρηκτικό είδωλο της ποπ.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι έχουν αποκαλύψει το τελευταίο διάστημα ότι το ζευγάρι περνάει δεύτερη… εφηβεία στον έρωτα.  Είναι ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλον.

Η λεζάντα στο slide φωτογραφιών που δημοσίευσε απλή και περιεκτική. «52, τι χαμπάρια!».

Στην παρέα βρισκόταν και η στενή της συνεργάτιδα και φωτογράφος, Ana Carballosa, στον φακό της οποίας η Lopez χάρισε ultra sexy πόζες.

Μέσα στο μικροσκοπικό κόκκινο με πορτοκαλί λεπτομέρειες μαγιό της απέδειξε άλλη μία φορά ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερός της φίλος.

Η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση

Ο χωρισμός από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ να ήταν επίπονο κεφάλαιο για την Jennifer Lopez.  Αλλά η μοίρα της επιφύλασσε στη «γωνία» μία αναπάντεχη τροπή αφού την έφερε και πάλι στην αγκαλιά του Μπεν Άφλεκ.

17 χρόνια μετά τον χωρισμό του ζευγάρι ήρθε και πάλι κοντά, με τον φλογερό τους έρωτα να αναζωπυρώνεται.

Έτσι, οι παπαράτσι ρίχτηκαν στη «μάχη» για μία φωτογραφία.  Μέχρι τώρα αυτά ήταν τα από κοινού τους στιγμιότυπα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η καλή τους φίλη και ηθοποιός, Leah Remini, ανέβασε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από το πάρτι των γενεθλίων της στις 15 Ιουνίου, και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και το hot ζευγάρι της showbiz.

Έγινε 52 και το γιορτάζει με τον Μπεν Άφλεκ!

Ανάμεσα στις φωτογραφίες της ηθοποιού ήταν και μία ασπρόμαυρη, στην οποία η λαμπερή τραγουδίστρια βρισκόταν στην αγκαλιά του εκλεκτού της καρδιάς της, ενώ δίπλα ήταν και η Remini.

τζενιφερ λοπεζ sports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик