Αρκετοί είναι οι διάσημοι που έχουν διαλέξει χωριστούς δρόμους μέσα στο 2021. Μάλλον η νέα κατάσταση με την πανδημία τους επηρέασε! Το περιοδικό Us Weekly επιβεβαίωσε ότι ο Ben Affleck και η Ana de Armas χώρισαν μετά από λιγότερο ένα χρόνο σχέσης. Οι συμπρωταγωνιστές στην ταινία «Deep Water» πυροδότησαν της φήμες περί σχέσης τον Μάρτιο […]

Αρκετοί είναι οι διάσημοι που έχουν διαλέξει χωριστούς δρόμους μέσα στο 2021. Μάλλον η νέα κατάσταση με την πανδημία τους επηρέασε!

Το περιοδικό Us Weekly επιβεβαίωσε ότι ο Ben Affleck και η Ana de Armas χώρισαν μετά από λιγότερο ένα χρόνο σχέσης. Οι συμπρωταγωνιστές στην ταινία «Deep Water» πυροδότησαν της φήμες περί σχέσης τον Μάρτιο του 2020.

Ποιοι είναι οι διάσημοι που έχουν χωρίσει ήδη μέσα στο 2021;

«Ο Ben και η Ana ήταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον», είπε μια πηγή μετά το χωρισμό. «Έχουν τα θέματά τους. Εξακολουθούν να θέλουν να έχουν μια καλή σχέση και να διατηρήσουν μια φιλία».

Επιπλέον, η Rebel Wilson αποκάλυψε μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram τον Φεβρουάριο του 2021 ότι είναι και πάλι ελεύθερη.

«Μιλούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών και είχαν εξαιρετική επικοινωνία. Ξαφνικά, τον χώρισε μέσω γραπτού μηνύματος πριν από δύο ή τρεις εβδομάδες». Eίπε μια πηγή στο περιοδικό στις 4 Φεβρουαρίου.

Δείτε ακόμα 10 διάσημα ζευγάρια που χώρισαν μέσα στο 2021:

Khloe Kardashian και Tristan Thompson: Το Us Weekly ανακοίνωσε στις 21 Ιουνίου, ότι το πρώην ζευγάρι «χώρισε πριν από λίγες εβδομάδες.  Παραμένουν φίλοι και θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν την κόρη τους», μετά την επανασύνδεσή τους τον Αύγουστο του 2020. @khloekardashian

Matthew Perry and Molly Hurwitz: Ο ηθοποιός από τα «Φιλαράκια» ανακοίνωσε το τέλος της σχέσης του με την μάνατζερ ταλέντων στις 2 Ιουνίου. Ο χωρισμός ήρθε έξι μήνες μετά την πρόταση γάμου.

Katie Holmes και Emilio Vitolo: Το Us Weekly αποκάλυψε ότι η Katie Holmes και ο Emilio Vitolo χώρισαν τον Μάιο. «Το ζευγάρι χώρισε αλλά παραμένουν φίλοι» είπε μια πηγή. Η Holmes ήθελε να επικεντρωθεί στη κόρη της και την καριέρα της.

Liam Payne και Maya Henry: Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι χώρισε με την αρραβωνιαστικιά του τον Ιούνιο του 2021. «Είμαι περισσότερο απογοητευμένος από τον εαυτό μου που συνεχίζω να πληγώνω ανθρώπους» είπε στο podcast «The Diary of a CEO». «Δεν ήμουν πολύ καλός στις σχέσεις». @mayahenry

Trevor Noah και Minka Kelly: Το Us Weekly επιβεβαίωσε στις 16 Μαΐου ότι το ζευγάρι χώρισε.

Bill Gates και Melinda Gates: «Μετά από πολλή σκέψη και πολλή δουλειά στη σχέση μας, έχουμε λάβει την απόφαση να τερματίσουμε τον γάμο μας.»  Αυτό έγραψε το ζευγάρι στην κοινή τους δημοσίευση στο Twitter στις 3 Μαΐου.

Jennifer Lopez και Alex Rodriguez: Η τραγουδίστρια και ο πρώην παίκτης μπέιζμπολ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους στις 15 Απριλίου. Μάλιστα ανέφεραν πως είναι «καλύτεροι ως φίλοι».

Zoe Kravitz και Karl Glusman: Το Us Weekly επιβεβαίωσε πως η κόρη του Leni Kravitz, Zoë υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Karl Glusman. Οι δύο τους παντρεύτηκαν το 2019 στο Παρίσι.

Kim Kardashian και Kanye West: Η reality star υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον ράπερ στις 19 Φεβρουαρίου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ