Και επίσημα εντάχθηκε η Κατερίνα Καραβάτου στο δυναμικό του Mega, σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού.  Όπως είχε γίνει γνωστό η παρουσιάστρια με τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν έληξε και τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Star. Mέσω μιας επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, καλωσόρισε την Κατερίνα Καραβάτου στο δυναμικό του. Οι προετοιμασίες […]

Και επίσημα εντάχθηκε η Κατερίνα Καραβάτου στο δυναμικό του Mega, σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού.  Όπως είχε γίνει γνωστό η παρουσιάστρια με τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν έληξε και τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Mέσω μιας επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, καλωσόρισε την Κατερίνα Καραβάτου στο δυναμικό του. Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει και προτεραιότητα είναι η στελέχωση του πάνελ της νέας της εκπομπής.

Οι συνεργάτες της

Μαζί της θα είναι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης (Φωλιά των Κου Κου) και η Νάντια Ρηγάτου. Ακόμα ένας συνεργάτης που την ακολούθησε στο Μεγάλο κανάλι είναι και ο Αρτ Αντιμιάν που αποφάσισε να την ακολουθήσει.  Θα μετέχει στο πάνελ της εκπομπής, εγκαταλείποντας το «διάδοχο» πρωινό του SAR.

Η Καραβάτου είχε θέσει βέτο στο Mega και είχε ζητήσει τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τον Αρτ Αντιμιάν. Ταους θεωρεί πολύ βασικούς για την νέα της εκπομπή, και φυσικά το κανάλι δεν της χάλασε το χατίρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ