«Παράθυρο» στη μεγάλη παραγωγή του MEGA, «Famagusta», ανοίγει το πρώτο, συγκινητικό trailer της δραματικής σειράς που υπογράφει η τριάδα των επιτυχιών Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου. Η σειρά Famagusta μας καθήλωσε από το πρώτο επεισόδιο, και η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου, η οποία υποδύεται την Κατερίνα μοιράστηκε κάποιες πληροφορίες γύρω από την υπόθεσή της με […]

«Παράθυρο» στη μεγάλη παραγωγή του MEGA, «Famagusta», ανοίγει το πρώτο, συγκινητικό trailer της δραματικής σειράς που υπογράφει η τριάδα των επιτυχιών Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου.

Η σειρά Famagusta μας καθήλωσε από το πρώτο επεισόδιο, και η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου, η οποία υποδύεται την Κατερίνα μοιράστηκε κάποιες πληροφορίες γύρω από την υπόθεσή της με το χαρακτήρα του Μάικλ, τον οποίο υποδύεται ο Χρήστος Λούλης.

Διαβάστε πρώτοι στο epeisodia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη νέα σειρά του Mega, «Famagusta».

Η Σοφία Παυλίδου ανέφερε ότι η Κατερίνα και ο Μάικλ είναι ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια, όμως μετά από το ντοκιμαντέρ στην Κύπρο, ο Μάικλ απομονώνεται και μάλιστα ξανασυναντά ένα παλιό του φλερτ. Η σειρά θα έχει ενδιαφέρουσες εξελίξεις καθώς φτάνει στο σημείο να ζητάει από την Κατερίνα όχι μόνο να χωρίσουν, αλλά και να αφήσει την εργασία της.

Η Παυλίδου συνεχίζει αναφέροντας ότι η Κατερίνα νιώθει τον πόνο και την αδικία, καθώς ο Μάικλ την έχει απομονώσει. Αισθάνεται στο περιθώριο και ξένη, δεδομένου ότι οι εμπειρίες της δεν είναι ίδιες με αυτές του Μάικλ στην Κύπρο. Η Κατερίνα ως αποτέλεσμα κάνει ακραία παράλογη πράξη, όπως παράλογα ήταν όσα γινόταν στη διάρκεια του πολέμου. Έπειτα από αυτό, αναγκάζεται να επιστρέψει στο Λονδίνο.


Δείτε το trailer:


Δείτε το backstage video:


Εμπνευσμένη από τα γεγονότα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. H οποία ξεκίνησε στις 20 Ιουλίου του 1974. Kαι ολοκληρώθηκε με τη διχοτόμηση του νησιού. Στις 14 Αυγούστου του ίδιου χρόνου. Η δραματική σειρά του MEGA είναι μια παραγωγή διεθνών προδιαγραφών. Κάτι που μαρτυρούν τα συγκλονιστικά πλάνα του πρώτου trailer. Που προβάλλεται ήδη στον «αέρα» του σταθμού.

Παράλληλα, τη νοσταλγική ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Μεταφέρουν στον τηλεθεατή οι backstageεικόνες από τα γυρίσματα της μεγάλης παραγωγής του MEGA. Που πραγματοποιεί γυρίσματα σε Κύπρο, Αθήνα και Λονδίνο.

Το σενάριο της σειράς «Famagusta» υπογράφει η Βάνα Δημητρίου. Στην έρευνα αληθινών ιστοριών των αγνοουμένων ο Δημήτρης Τοκαρής και σύμβουλος δραματουργικής εξέλιξης, ο Κώστας Καπώνης.
H παραγωγή στηρίζεται από την Κυπριακή Κυβέρνηση. Και τον ίδιο τον πρόεδρο κ. Νίκο Χριστοδουλίδη. Η σειρά «Famagusta» θα ενταχθεί στις εκδηλώσεις. Που θα πραγματοποιηθούν για την επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Πρωταγωνιστούν:

Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία
Υψηλάντη, στον ρόλο του Παππού ο Γιώργος Ζένιος

Η ιστορία
Ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων (εκείνη 17 και εκείνος 19 ετών) χάνει την ημέρα της εισβολής το τριών μηνών μωρό του. Οι ίδιοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, χάνοντας παράλληλα και κάθε ελπίδα να βρεθεί το μωρό τους.

Ένα βρέφος κατάφερε μέσα στο εφιαλτικό σκηνικό του πολέμου να επιβιώσει και σήμερα είναι έναςπενηντάχρονος άντρας που τον παρακολουθούμε να ζει τη δική του ζωή στο Λονδίνο, παράλληλα με εκείνη της οικογένειάς του, στην Κύπρο, που αγνοεί την τύχη του.

Η επιστροφή του αγνοούμενου γιου στην πατρίδα του, με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ για λογαριασμό μια διεθνούς πλατφόρμας, αναμένεται να αποδειχθεί μοιραία τόσο για τη ζωή του, όσο όμως και για τις ζωές όλων των ηρώων της σειράς «Famagusta»

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο Famagusta και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Famagusta

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ