Στο διάστημα που διαγωνιζόταν στο «MasterChef», αλλά και το bullying που υπέστη εκείνη την περίοδο στα social media αναφέρθηκε η Μάγκυ Ταμπακάκη.

MasterChef 8 Spoiler: Μάγκυ Ταμπακάκη – «Μου έγραφαν “ήταν καλύτερα να ήμουν στείρα”» Με το GNTM να πηγαίνει προς το τέλος του από πλευράς γυρισμάτων αρχίζει η προετοιμασία για την νέα σεζόν MasterChef στο Star. Σύμφωνα με πληροφορίες η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα.

MasterChef 8 Spoiler: Μάγκυ Ταμπακάκη – «Μου έγραφαν “ήταν καλύτερα να ήμουν στείρα”»

Στο διάστημα που διαγωνιζόταν στο «MasterChef», αλλά και το bullying που υπέστη εκείνη την περίοδο στα social media αναφέρθηκε η Μάγκυ Ταμπακάκη.

Μιλώντας στο «Super Κατερίνα» η τηλεοπτική μαγείρισσα, είπε: «Αναλογιζόμενη τι πέρασα μετά το Masterchef, από μηνύματα, bullying, κακές συμπεριφορές, όλα αυτά, λέω ότι ευτυχώς είμαι δυνατή σαν άνθρωπος και τα αντιμετώπισα χωρίς να μου αφήσουν κουσούρια και χωρίς να πέσω σε κατάθλιψη. Είναι πάρα πολύ δύσκολη η τηλεόραση και η έκθεση γενικότερα».

«Ασχολούνταν οι περισσότεροι με το θέμα του παιδιού. Θυμάμαι ότι μια γυναίκα μου είχε γράψει ότι θα ήταν καλύτερο να ήμουν στείρα, να μην είχα κάνει ποτέ παιδί, παρά να φτάσω στο σημείο να μπω στο MasterChef και να αφήσω το παιδί μου στον πατέρα του. Πάντα στεναχωριέσαι. Κάποιες φορές σου βγαίνει και σε θυμό όλο αυτό, απάνταγα κάποιες φορές γιατί δε μπορούσα να το κρατήσω άλλο μέσα μου. Άλλες φορές στεναχωριόμουν. Υπήρχε περίοδος που δε μπορούσα να κυκλοφορήσω. Υπήρχε μεγάλος φόβος τότε. Πάτησα βέβαια γερά στα πόδια μου γιατί ήμουν και μεγαλύτερη σε ηλικία…» συνέχισε η Μάγκυ Ταμπακάκη.






Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ