Η Φαίη Σκορδά καθημερινά δίνει την μάχη της τηλεθέασης στον ΑΝΤ1.  Με τόσο έντονη επαγγελματική ζωή λογικό είναι η προσωπική ζωή να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των επιτυχημένων ανθρώπων ανεξαρτήτου εργασίας. Πρόσφατα λοιπόν η Σκορδά χώρισε από τον πρώην σύντροφο της Νίκο Ηλιούπολο, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Πρόσφατα επέστρεψε το περιοδικό NITRO […]

Η Φαίη Σκορδά καθημερινά δίνει την μάχη της τηλεθέασης στον ΑΝΤ1.  Με τόσο έντονη επαγγελματική ζωή λογικό είναι η προσωπική ζωή να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των επιτυχημένων ανθρώπων ανεξαρτήτου εργασίας.

Πρόσφατα λοιπόν η Σκορδά χώρισε από τον πρώην σύντροφο της Νίκο Ηλιούπολο, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Πρόσφατα επέστρεψε το περιοδικό NITRO του Πέτρου Κωστόπουλου ως νέο NITRO. Στο παρελθόν όπως όλου θυμόμαστε είχε φτιάξει κυριολεκτικά καριέρες σε πολλές περιπτώσεις. Μια από αυτές ήταν και η Φαίη Σκορδά.

Εκείνη λοιπόν η φωτογράφιση στο παλιό NITRO δεν είχε δημοσιευτεί ποτέ. Όπως δήλωσε η ίδια η παρουσιάστρια, το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό, αλλά πολύ αισθησιακό και δεν μπορούσε να το υποστηρίξει.

Η ίδια ζήτησε από τον Πέτρο Κωστόπουλο να μην δημοσιευτεί και σεβάστηκε την επιθυμία της. Χάσαμε την ευκαιρία να δούμε εκείνη την φωτογράφηση, αλλά έχουμε κάτι εξίσου καλό.

Υπάρχει το βίντεο από το εξώφυλλο μιας άλλης αλλά επίσης εντυπωσιακής φωτογράφησης της παρουσιάστριας, και μπορούμε να την απολαύσουμε.

φαιη σκορδα sports365.gr

φαιη σκορδα sports365.gr

φαιη σκορδα sports365.gr

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ