Αυτή είμαι εγώ παρουσιάζοντας το νέο μου άλμπουμ στις 3 Ιουνίου.

Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε εδώ και καιρό στις νυχτερινές πίστες, αλλά παρουσίασε και την νέα της δισκογραφική δουλειά. Αυτό που ξετρέλανε τους φίλους της είναι το εξώφυλλο του νέους της άλμπουμ. Γιατί; Μα γιατί παρουσιάζεται ολόγυμνη και τρελαίνει κόσμο.
Νομίζετε ότι με ξέρετε, αλλά δεν έχετε ιδέα“.

Με τα λόγια αυτά η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της δίσκου, που θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου με τον τίτλο “Poli-Ploki”. Αλλά η διάσημη τραγουδίστρια δεν έμεινε εκεί.

Για το εξώφυλλο του άλμπουμ η Miss “Fuego” φωτογραφήθηκε “Poli-Sεxy” αφού πόζαρε ολόγυμνη, με  μόνο δύο εντυπωσιακά μαύρα γάντια τα οποία θυμίζουν περίτεχνα λουλούδια, και η φαντασία όλων οργιάζει.

Να τι έγραψε στην ανάρτηση της:

“Αυτή είμαι εγώ παρουσιάζοντας το νέο μου άλμπουμ στις 3 Ιουνίου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που σας παρουσιάζω τον νέο μου δίσκο αλλά και τα οπτικά για το νέο μου άλμπουμ στις 28.05. Ανυπομονώ να τα δείτε… Νομίζετε ότι με ξέρετε, αλλά δεν έχετε καμία ιδέα. Μία νέα εποχή έρχεται. Ετοιμαστείτε. #poli_ploki”,

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ