Ο Γιώργος Τσαλίκης θα μπορούσε να ήταν ο παρουσιαστής του Big Brother. Για λόγους που ξέρει αυτός και η παραγωγή, η συνεργασία που μάλιστα υπήρχε και συμβόλαιο δεν προχώρησε. Η συνέχει γνωστή με εξώδικα και εκατέρωθεν δηλώσεις και τελικά πριν η υπόθεση πάει στα δικαστήρια, ο ΣΚΑΙ έκανε πίσω. Προφανώς γιατί τελικά θα πλήρωνε και […]

Ο Γιώργος Τσαλίκης θα μπορούσε να ήταν ο παρουσιαστής του Big Brother. Για λόγους που ξέρει αυτός και η παραγωγή, η συνεργασία που μάλιστα υπήρχε και συμβόλαιο δεν προχώρησε.

Η συνέχει γνωστή με εξώδικα και εκατέρωθεν δηλώσεις και τελικά πριν η υπόθεση πάει στα δικαστήρια, ο ΣΚΑΙ έκανε πίσω. Προφανώς γιατί τελικά θα πλήρωνε και έκανε μια πρόταση στον Τσαλίκη για να τελειώσει το όλο θέμα. Και όπως όλα δείχνουν είναι σε καλό δρόμο.

Αλλά στο ξαφνικό μπήκαν στην μέση οι τωρινοί παρουσιαστές του Big Brother, και έριξαν λάδι στην φωτιά.

Από τότε ειπωθήκαν αρκετά και από τις δύο πλευρές, αι ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να αποκαλύψει ποιος ήταν ο λόγος που τον “έβγαλε έξω από τα ρούχα του”

Ο Γιώργος Τσαλίκης είπε πολλα στην αποκαλυπτική συνέντευξη του στην Αννίτα Πάνια.

Γιατί μανούριασε;

«Είχα ένα συμβόλαιο και δεν μου είπανε τίποτα. Κάποια στιγμή έμαθα -άκουγα αριστερά-δεξιά- ότι θα το παρουσιάσει κάποιος άλλος. Τους έπαιρνα τηλέφωνο, εξαφανιστήκανε.

Όταν γύρισα εδώ ανακοίνωσα ότι έχω υπογράψει ως παρουσιαστής του Βig Brother. Έκανα ραντεβού μαζί τους και μου είπαν ότι δεν ισχύει τίποτα, ότι δεν ξέρουν κανέναν Γκουντάρα, ότι μπορεί να μη γίνει τον Big Brother. To ήξερε όλη η πιάτσα. Το ξέρει και η πέτρα που σηκώνεις. Ήμουν στον δρόμο να κάνω δοκιμαστικό στη Μαλέσκου και την ίδια στιγμή το έπαιζε η Χρηστίδου.

Το γενικότερο θέμα μου με τη φάση είναι ότι πλέον απαγορεύεται να έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο, κάποιος να το πετάει στα σκουπίδια και να σε πετάει ανερυθρίαστα στα σκουπίδια, να μη μιλάς και να μετά να βγαίνεις να λες την αλήθεια και να “τρως” αγωγή.

Εγώ με Γκουντάρα και Κάκκαβα μανούριασα γιατί η πρώτη μου πληροφόρηση ήταν ότι οι συγκεκριμένοι τύποι μιλάγανε στη διοίκηση να πάρουν την εκπομπή. Όταν το είπα αυτό δημοσίως δεν έκαναν κάποια κίνηση», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Όλοι μπορεί να κάνουμε μια λάθος επιλογή που να πληγώσει τους άλλους. Όλα γκουντ, όλα καλά, όλα να λυθούν. Αυτό είναι το κλείσιμό μου με τα παιδιά» ανέφερε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ