Ευδοκία Τσαγκλή: Έβγαλαν ΣΗΚΩΤΗ την πρώην παίκτρια του Big Brother και επιζήσασα των Τεμπών από την ομιλία του Μητσοτάκη!

Ευδοκία Τσαγκλή: Έβγαλαν ΣΗΚΩΤΗ την πρώην παίκτρια του Big Brother και επιζήσασα των Τεμπών από την ομιλία του Μητσοτάκη! Ευ-δοκία Τσαγκλή

Όπως καταγγέλλει, βρέθηκε την Τετάρτη (21/06) στην ομιλία που πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη και χωρίς καμία δικαιολογία την έβγαλαν έξω σηκωτή.

“Μόλις πήγα μόνη μου, χωρίς πανό, χωρίς κανέναν να τον κοιτάξω στα μάτια και με βγάλανε σηκωτή! Με κουβαλήσανε, κατάλαβες; Με κουβαλήσανε έξω. Δεν έχω τίποτα πάνω μου, ούτε τσάντα και με βγάλανε έξω! Με αρπάξανε και με διώξανε! Αυτοί είστε, αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία”, αναφέρει φανερά φορτισμένη σε ανάρτησή της στο Instagram.

Σε επόμενη ανάρτησή της και χωρίς πια να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα και την οργή της, η Ευδοκία Τσαγκλή αναρωτιέται “ποια δημοκρατία;”, επαναλαμβάνοντας πως “αρπάξατε μία γυναίκα στον αέρα μπροστά στον κόσμο. Με ποιο δικαίωμα”.

“Όσοι με γνωρίζουν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι ποτέ δεν ήμουν με κανένα κόμμα, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, δεν έχω κανέναν τέτοιο συμφέρον. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι πια στην Ελλάδα δεν έχουμε δημοκρατία. Αυτό είναι το χειρότερο”, είπε κλαίγοντας.

Η ίδια πριν λίγες ημέρες έστειλε το δικό της μήνυμα τονίζοντας ότι το δυστύχημα στα Τέμπη “δεν ήταν ατύχημα”, καλώντας παράλληλα τον κόσμο να κοινοποιήσει το βίντεό της για να “ασκήσουμε πίεση για δικαιοσύνη και διαφάνεια”.

“Με λένε Ευδοκία και επέζησα ενός πρωτοφανούς εγκλήματος που δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί. Πριν από τρεις μήνες 57 αθώες ψυχές, οι περισσότεροι φοιτητές, έχασαν τη ζωή τους στη μετωπική σύγκρουση δύο τρένων στην Ελλάδα και οι υπόλοιποι ζούμε με σοβαρά τραύματα και με τον φόβο της επανάληψης. Δεν ήταν ατύχημα. Για μήνες, η Ρ.Α.Σ και οι υπάλληλοι έστελναν επαναλαμβανόμενες, σαφείς, γραπτές προειδοποιήσεις για αυτό που τελικά συνέβη. Μιλάμε για αμέλεια ή για πιθανή εξαπάτηση από ενδεχόμενο δόλο που προκάλεσε μία πολύνεκρη δολοφονία και τι έχει αλλάξει από τότε; Απευθύνομαι στους πολίτες τη Ελλάδας, της Ευρώπης, του κόσμου να ρίξουμε φως στην υπόθεση. Κοινοποιώντας το μήνυμα ασκούμε πίεση για δικαιοσύνη, διαφάνεια και για να κάνουμε την Ελλάδα ασφαλή ξανά για τους κατοίκους, για τους επισκέπτες και το πιο σημαντικό για τη συνείδησή μας”.

Πηγή: news247.gr

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ