Η εκπομπή "Ανοιχτά" είχε κάνει θετικότατη εντύπωση και το κοινό την είχε αγκαλιάσει, λόγω και των ενδιαφέρουσων συνεντεύξεων που φιλοξενούσε.

Για τρεις περίπου δεκαετίες απολαμβάνουμε την Αννίτα Πάνια στην ελληνική τηλεόραση. Την προηγούμενη ομάδα όμως η ίδια μας ανησύχησε, καθώς απουσίαζε από το σποτ παρουσίασης του προγράμματος του OPEN, με αποτέλεσμα να μας γεννηθούν ερωτήσεις.

Η εκπομπή “Ανοιχτά” είχε κάνει θετικότατη εντύπωση και το κοινό την είχε αγκαλιάσει, λόγω και των ενδιαφέρουσων συνεντεύξεων που φιλοξενούσε.

Πλέον όμως δεν θα το βλέπουμε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του primetime η Αννίτα Πάνια ετοιμάζεται να ξεκινήσει καθήκοντα σε νέο σταθμό, και γίνεται λόγος για εβδομαδιαία εκπομπή, με ταιριαστό ύφος στην παρουσιάστρια.

Μένει να δούμε το που και το πότε θα ξεκινήσει…

Την περασμένη εβδομάδα στην παρουσίαση προγράμματος του Open είδαμε ότι από το spot με τις εκπομπές του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη απουσίαζε η βραδινή εκπομπή της.

Ο λόγος για το «Ανοιχτά», τη late night εκπομπή του Open που την περασμένη σεζόν φιλοξένησε πρόσωπα που μιλούν σπάνια.

Το ρεπορτάζ τη θέλει να ετοιμάζει μαζί με τους συνεργάτες της μια ανατρεπτική εβδομαδιαία εκπομπή, «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα της Μάλιστα τις επόμενες μέρες θα έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις για τη νέα της τηλεοπτική «στέγη».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του primetime.gr, η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης θα παρουσιάσουν έναν ανατρεπτικό late night στο MEGA, κάτι που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Όσο για το ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ του Ηλία Ψινάκη, αυτό θα συνεχιστεί με επεισόδια που θα προβάλλονται περιοδικά μέχρι τον Ιούνιο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик