Τα πάνω – κάτω ήρθαν μετά τις αποκαλύψεις για το Στάθη Παναγιωτόπουλο! Οι Ράδιο Αρβύλα μπήκαν στο στόχο του κόσμου. Άλλοι είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ήξεραν και άλλοι που δεν είχαν ιδέα για το θέμα. Η επιτυχημένη εκπομπή με τους εναπομείναντες Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση συνέχισε να προβάλλεται και μετά το […]

Τα πάνω – κάτω ήρθαν μετά τις αποκαλύψεις για το Στάθη Παναγιωτόπουλο! Οι Ράδιο Αρβύλα μπήκαν στο στόχο του κόσμου. Άλλοι είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ήξεραν και άλλοι που δεν είχαν ιδέα για το θέμα.

Η επιτυχημένη εκπομπή με τους εναπομείναντες Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση συνέχισε να προβάλλεται και μετά το σάλο που δημιουργήθηκε.

Οι Ράδιο Αρβύλα διέκοψε λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο την προβολή. Ωστόσο, από  τη νέα χρονιά θα βρίσκεται και πάλι στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Αυτό, έγινε γνωστό μέσω του τρέιλερ του καναλιού. Το συγκεκριμένο διαφημιστικό προβλήθηκε τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια του διαλείμματος της Φάρμας. Επιστρέφουν κανονικά για να χαρίσουν γέλιο οι 3 άνδρες από το νέο έτος!

Επέστρεψε στο σπίτι του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Πριν από λίγο επέστρεψε στο σπίτι του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, αφού αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και για την τρίτη υπόθεση για την οποία διώκεται.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ