Και επίσημα εντάχθηκε μετά την φίλη της Κατερίνα Καραβάτου στο δυναμικό του Mega, σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού και η Μαρία Ηλιάκη που επιστρέφει στην τηλεόραση. Έρχεται και επίσημα στο Mega, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση: «Στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής της, η Μαρία Ηλιάκη.  Είναι έτοιμη να αποκαλύψει πολύ περισσότερα από εκείνα που […]

Και επίσημα εντάχθηκε μετά την φίλη της Κατερίνα Καραβάτου στο δυναμικό του Mega, σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού και η Μαρία Ηλιάκη που επιστρέφει στην τηλεόραση.

Έρχεται και επίσημα στο Mega, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση:

«Στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής της, η Μαρία Ηλιάκη.  Είναι έτοιμη να αποκαλύψει πολύ περισσότερα από εκείνα που την έκαναν να ξεχωρίζει στις τηλεοπτικές παρέες. Έχοντας μάθει να παίζει πάντα ομαδικά η Μαρία έρχεται.  Με την παρουσία της να επιβεβαιώσει την άποψη που θέλει τις παρέες να γράφουν τις δικές τους μοναδικές τηλεοπτικές ιστορίες».

Η Μαρία Ηλιάκη έκανε και την δική της δήλωση:

«Γεια σας. Ντύθηκα, στολίστηκα για να σας ανακοινώσω ότι από Σεπτέμβρη θα είμαι και εγώ στο Mega. Ναι! Άκου να δεις τώρα! Χώθηκα κα εγώ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό. Σας ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα. Εύχομαι να περάσουμε όλοι μαζί έναν ευχάριστο και πάνω από όλα, ήρεμο χειμώνα. Σας φιλώ και ανυπομονώ»

Τι πιο λογικό να ξαναβρεί την καλή της φίλη.

Μια πολύ δυνατή συνεργασία θα δούμε στο νέο πρόγραμμα του MEGA αφού Καραβάτου και Ηλιάκη θα μας τα λένε μαζί.

Έχουν συνεργαστεί αρκετά στο παρελθόν. Αρχικά στον ALPHA με το πρωινό Κους Κους, και στην συνέχεια συνεργάστηκαν εκ νέου στη μεσημεριανή ζώνη του ALPHA μέχρι το 2005.

Τώρα θα τριτώσει το καλό.

Θα τις δούμε μαζί στην εκπομπή “Τι λες τώρα;” που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο.

Στην εκπομπή θα είναι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης (Φωλιά των Κου Κου) και η Νάντια Ρηγάτου. Ακόμα ένας συνεργάτης που την ακολούθησε στο Μεγάλο κανάλι είναι και ο Αρτ Αντιμιάν που αποφάσισε να την ακολουθήσει.  Θα μετέχει στο πάνελ της εκπομπής, εγκαταλείποντας το «διάδοχο» πρωινό του SAR.

Η Καραβάτου είχε θέσει βέτο στο Mega και είχε ζητήσει τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τον Αρτ Αντιμιάν. Ταους θεωρεί πολύ βασικούς για την νέα της εκπομπή, και φυσικά το κανάλι δεν της χάλασε το χατίρι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ