Cocktails & Bars: Το καλοκαιράκι μνας φέρνει μια διαφορετική διάθεση για ΄να βρεθούμε έξω με φίλους. Οι νύχτες του καλοκαιριού είναι μοναδικές και στην παρέα μας υπάρχει το αγαπημένο μας ποτό. Πολλές φορές μια καλή παρέα μας φέρνει και δεύτερο και τρίτο ποτό, αλλά χρειάζεται και προσοχή. Αν θέλουμε να μην δούμε τα παραπάνω κιλά […]

Cocktails & Bars: Το καλοκαιράκι μνας φέρνει μια διαφορετική διάθεση για ΄να βρεθούμε έξω με φίλους. Οι νύχτες του καλοκαιριού είναι μοναδικές και στην παρέα μας υπάρχει το αγαπημένο μας ποτό. Πολλές φορές μια καλή παρέα μας φέρνει και δεύτερο και τρίτο ποτό, αλλά χρειάζεται και προσοχή. Αν θέλουμε να μην δούμε τα παραπάνω κιλά να μας κάνουν παρέα στους επόμενους μήνες.

Old Fashioned

Το Old Fashioned δεν είναι τυχαίο που εδώ και χρόνια εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στην καρδιά των μπάρμαν.

Σαν βάση έχει το μπέρμπον, αλλά εσείς μπορείτε να το δοκιμάσετε με οποίο ουίσκι σας αρέσει. Πάντα το σερβίρουμε σε μικρό γυάλινο ποτήρι. (Old Fashioned)

Πως φτιάχνετε;

Με βάση το μπέρμπον η του ουίσκι, και βάζουμε bitters, ζάχαρη, λίγο νερό, με μια φλούδα πορτοκάλι και ένα κερασάκι maraschino.

Οδηγίες

1. Βάζουμε 50 ml Bourbon, 10 ml σιρόπι ζάχαρης (από 1 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη διαλυμένη σε 1 φλιτζάνι βραστό νερό) και 2 dashes Angostura bitters σε ένα ποτήρι.

2. Φουλάρουμε το ποτήρι με πάγο και ανακατεύουμε για 30 δευτερόλεπτα.

3. Βάζουμε 1 φλούδα πορτοκαλιού στο πάνω μέρος του ποτηριού ως γαρνίρισμα.

Αν θες να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου, καλύτερο θα είναι να χρησιμοποιήσεις σπασμένο πάγο για γαρνίρισμα.

Αρκεί να αδειάσεις παγάκια σε ένα πλαστικό σακουλάκι και να να τα σπάσεις. Και σε μικρό μίξερ μπορείς να το κάνεις γρήγορα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Cocktails & Bars

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ