Αλλά πέρα από τα συνηθισμένα που τα ξέρει και η "κουτσή Μαρία" υπάρχουν και τα άλλα. Αυτά που τα ξέρουν οι ψαγμένοι. Μερικά ίσως να μην τα ξέρουν ούτε αυτοί.

Cocktails & Bars: Για τους λάτρεις των κοκτείλ σίγουρα όλα θα τους είναι πολύ γνωστά. Αλλά και για όσους δεν έχουν και πολύ μεγάλη σχέση, είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο των κοκτείλ.

Αλλά πέρα από τα συνηθισμένα που τα ξέρει και η “κουτσή Μαρία” υπάρχουν και τα άλλα. Αυτά που τα ξέρουν οι ψαγμένοι. Μερικά ίσως να μην τα ξέρουν ούτε αυτοί.

Έχεις όρεξη για ένα δροσερό και απολαυστικό κοκτέιλ με τζιν, σαν γρανίτα; Τα κατεψυγμένα σμέουρα, που μπορείς να βρεις όλο τον χρόνο, είναι η λύση!

Ένα κοκτέιλ με τζιν, δροσερό και απολαυστικό σαν γρανίτα, χωρίς επιπλέον ζάχαρη – πέρα από αυτή που ήδη περιέχεται στο τόνικ. Μπορούμε να προσαρμόσουμε τη συνταγή εύκολα χρησιμοποιώντας άλλα φρούτα, όπως φράουλες ή μύρτιλα, κατά προτίμηση κατεψυγμένα!

Συνταγή για κοκτέιλ Raspberry Gin Tonic

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολη
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Vegan | Gluten-free

Υλικά για 2 κοκτέιλ

100 γρ. κατεψυγμένα σμέουρα (φραμπουάζ)
χυμός από 3 λάιμ (περίπου 70 ml)
120 ml τζιν
250 ml tonic
πάγος

Για το γαρνίρισμα

2 φέτες λάιμ
2 φρέσκα σμέουρα (προαιρετικά)
2 κλωναράκια φρέσκου δυόσμου

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μπλέντερ τα παγωμένα σμέουρα με τον χυμό λάιμ και το τζιν, μέχρι να αποκτήσουμε ένα μείγμα πηχτό και λείο. Γεμίζουμε δύο μεγάλα ποτήρια με πάγο, μοιράζουμε σε αυτά το μείγμα με το τζιν και γεμίζουμε τα ποτήρια ως επάνω με τόνικ.

Γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου, φέτες λάιμ και φρέσκα σμέουρα και το κοκτέιλ μας είναι έτοιμο!

Πηγή: OW

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Cocktails & Bars

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ