Ο Χιλιανός μετά από 77 γκολ σε 137 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, πήρε μεταγραφή για την Ίντερ. Όπως ήταν φυσικό ο Ζαμοράνο ήθελε να φορέσει τη φανέλα με το νούμερο “9” Υπάρχουν κάποιες μορφές στο ποδόσφαιρο που μένουν στην ιστορία όχι μόνο για το ταλέντο τους αλλά για μια ενέργεια που τους […]

Ο Χιλιανός μετά από 77 γκολ σε 137 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, πήρε μεταγραφή για την Ίντερ. Όπως ήταν φυσικό ο Ζαμοράνο ήθελε να φορέσει τη φανέλα με το νούμερο “9”

Υπάρχουν κάποιες μορφές στο ποδόσφαιρο που μένουν στην ιστορία όχι μόνο για το ταλέντο τους αλλά για μια ενέργεια που τους κάνεις μοναδικούς. Αυτός είναι ο μεγάλος Ιβάν Ζαμοράνο. Ένας Χιλιανός τρελός για τη στρογγυλή θεά και μια τεράστια αγάπη στον αριθμό 9.

Όταν ο Ρομπέρτο Μπάτζιο εντάχθηκε στην Ίντερ το 1998, ο Ρονάλντο του έδωσε τον αριθμό 10. Αλλά έτσι ο Βραζιλιάνος πήρε τον αριθμό 9 του Ζαμοράνο. Και φυσικά, του Χιλιανού δεν του άρεσε, καθώς ήταν τόσο πολύ κολλημένος με τον αγαπημένο του αριθμό.

Bam Bam quedó enamorado - LocoXelRojo.com | Club Atlético Independiente

Έτσι, με τη βοήθεια του αθλητικού διευθυντή, έπεισε την διοργανώτρια αρχή να του δώσει την άδεια να βάλει το σύμβολο “+” μεταξύ 1 και 8. Ένα μοναδικό γεγονός στο ποδόσφαιρο! Αυτό επέτρεψε στο Ζαμοράνο  να ισχυρίζεται με υπερηφάνεια ότι δεν έχασε ποτέ το αγαπημένο του 9!

Εξυπνος!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ