Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε το σερί νικών της που έφτασε τις 4 συνεχόμενες μετά το 3-1 στην έδρα της Ειμπάρ που την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά με δύο αγώνες περισσότερους. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν δείχνει σημάδια ανοδικής αγωνιστικής κατάστασης, αλλά το κυριότερο σταθερότητας, αφού στο πρόσφατο παρελθόν […]

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε το σερί νικών της που έφτασε τις 4 συνεχόμενες μετά το 3-1 στην έδρα της Ειμπάρ που την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά με δύο αγώνες περισσότερους.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν δείχνει σημάδια ανοδικής αγωνιστικής κατάστασης, αλλά το κυριότερο σταθερότητας, αφού στο πρόσφατο παρελθόν πλήρωσε ακριβά γκέλες με μικρομεσαίες ομάδες και τώρα τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Και έχει αρχίσει να το κάνει με το σερί νικών που χτίζει. Νίκη Νο 4 στο Εστάντιο Μουνισιπάλ ντε Ιπουρούα.

Οι μερένγκες επικράτησαν με 3-1 της Έιμπαρ εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι ήταν δυνατοί, όμως η ποιότητα της Ρεάλ μέτρησε.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που προηγήθηκαν στο 6’, με τον Μπενζεμά να αποδεικνύει την κλάση του: μετά από μπαλιά του Ροντρίγκο, κατέβασε την μπάλα στην περιοχή και νίκησε από κοντά τον Ντμιτρόβιτς.

Εικόνα

Από ‘κει και πέρα, η ομάδα του Ζιντάν κατέβασε στροφές κι έδωσε δικαιώματα στους γηπεδούχους, που μείωσαν στο 28’ με καταπληκτικό γκολ του Κίκε, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Κουρτουά.

Από εκεί και πέρα η Έιμπαρ προσπάθησε να ανεβάσει τον δικό της ρυθμό και ευτύχησε να μειώσει στο σκορ στο 28ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλά τη Ρεάλ και έκλεψαν την μπάλα, με τον Κίκε να ολοκληρώνει τη φάση με ένα εντυπωσιακό γκολ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης διαχειρίστηκε το προβάδισμα, ενώ στο φινάλε κατάφερε να σκοράρει το τρίτο της γκολ και να “κλειδώσει” τη νίκη. Ο Βάθκεθ συνεργάστηκε ωραία με τον Μπενζεμά, ο Ισπανός μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το τελικό 1-3.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ