Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη επί της Τσέλσι, χάρη στα γκολ των Πούλισικ (14’), Μπενζεμά (29’), έχοντας ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει ρεβάνς. Στο Αλφρέδο Ντι Στέφανο η Ισπανική ομάδα αντιμετώπιζε τους «μπλε». Η πρόκριση όπως όλα δείχνουν, θα κριθεί στο «Stamford Bridge», με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες. Τα γκολ της αναμέτρησης τα πέτυχαν οι […]

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη επί της Τσέλσι, χάρη στα γκολ των Πούλισικ (14’), Μπενζεμά (29’), έχοντας ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει ρεβάνς.

Στο Αλφρέδο Ντι Στέφανο η Ισπανική ομάδα αντιμετώπιζε τους «μπλε». Η πρόκριση όπως όλα δείχνουν, θα κριθεί στο «Stamford Bridge», με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες.

Τα γκολ της αναμέτρησης τα πέτυχαν οι Πούλισικ για την Τσέλσι, στο 14ο λεπτό. Ενώ το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε ο συνήθης ύποπτος, Καρίμ Μπενζεμά από πλευράς βασίλισσας. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 29′. 

Η Ρεάλ δε φούλαρε για τη νίκη, κάτι που λογικά θα κάνει στη ρεβάνς. Όμως, η αγγλική ομάδα πλέον έχει το πάνω χέρι με το εκτός έδρας γκολ. Ο Καρίμ Μπενζεμά έφτασε τα 71 γκολ στο θεσμό.

Δείτε το βίντεο με τα highlights: 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ