Ο Καρίμ Μπενζεμά αποδεικνύει πως αξίζει το σεβασμό από όλους, ακόμη κι από εκείνους που στο παρελθόν τον έχουν επικρίνει. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής θεωρούνταν ο άνθρωπος που «φύλαγε» τα νώτα του Κριστιάνο Ρονάλντο, κατά τη συνύπαρξη των δύο. Φυσικά, αυτός που «φαινόταν» ήταν ο CR7, όμως κερδισμένος έβγαινε και ο Μπενζεμά. Μάλιστα, πολλές φορές έκανε […]

Ο Καρίμ Μπενζεμά αποδεικνύει πως αξίζει το σεβασμό από όλους, ακόμη κι από εκείνους που στο παρελθόν τον έχουν επικρίνει.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής θεωρούνταν ο άνθρωπος που «φύλαγε» τα νώτα του Κριστιάνο Ρονάλντο, κατά τη συνύπαρξη των δύο. Φυσικά, αυτός που «φαινόταν» ήταν ο CR7, όμως κερδισμένος έβγαινε και ο Μπενζεμά. Μάλιστα, πολλές φορές έκανε τη «βρώμικη δουλειά», καλύπτοντας τα «ντεφορμαρίσματα» του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Με μόνο του στόχο, το να βοηθάει όσο περισσότερο γίνεται για το καλό της ομάδας του.

Επί 10 χρόνια αγωνίζεται στην πιο απαιτητική θέση στο ποδόσφαιρο, παίζοντας ως «εννιάρι» στη «βασίλισσα».

Όταν όμως ο Κριστιάνο αποχώρησε από τη Ρεάλ, ο Γάλλος έγινε ο ηγέτης της ομάδας, δείχνοντας πως μπορεί να γίνει εκείνος το Νο1! Και το σημαντικότερο, δίχως να έχει τον «Διόσκουρο» δίπλα του.

Η Ρεάλ αποδυναμώθηκε όλα αυτά τα χρόνια, όμως ο Μπενζεμά βγάζει με αρκετό ζήλο αυτό, που τόσα χρόνια είχε καταπιέσει όταν δεν ήταν εκείνος το πρώτο βιολί στην ομάδα. Έχει αρκετή όρεξη και το κάνει με επιτυχία.

Ειδικά αν κανείς ρίξει μια ματιά στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα τώρα, θα δει πως η Ρεάλ διεκδικεί στο 100% τον τίτλο στην Ισπανία, κάτι που έχει κατακτήσει και πέρυσι. Όπως επίσης να διεκδικεί με πολλές αξιώσεις και τον Ευρωπαϊκό τίτλο. Και με έναν Μπενζεμά φιλότιμο υπέρ του δέοντος και… μονάχο του!

Για να δούμε, θα μπορέσει να την πάρει απ’ το χέρι και να της χαρίσει τρόπαια;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ