Σε μια δύσκολη χρονική περίοδο και με τα οικονομικά των ομάδων να είναι σε οριακό σημείο, και ειδικά της Βασίλισσας που ετοιμάζει και το νέο Μπερναμπέου, ήρθε και η απόφαση για δεύτερη μείωση στους μισθούς των ποδοσφαιριστών μέχρι και 15%.  Όλες οι ομάδες δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο μια όπως και λέει και ο λαός “μεγάλα […]

Σε μια δύσκολη χρονική περίοδο και με τα οικονομικά των ομάδων να είναι σε οριακό σημείο, και ειδικά της Βασίλισσας που ετοιμάζει και το νέο Μπερναμπέου, ήρθε και η απόφαση για δεύτερη μείωση στους μισθούς των ποδοσφαιριστών μέχρι και 15%. 

Όλες οι ομάδες δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο μια όπως και λέει και ο λαός “μεγάλα καράβια μεγάλες φουρτούνες”. Μετά την περσινή περικοπή που είχε γλυτώσει 39 εκ ευρώ προχωράει και σε δεύτερη, αφού τα μαντάτα στο οικονομικό είναι πολύ δυσάρεστα. Συνολικές απώλειες εσόδων ύψους 190 εκ ευρώ. Το ψαλίδι θα φτάσει μέχρι και 15% και στην Ρεάλ περιμένουν να γλυτώσουν περίπου 58 εκ.

Με αρκετά μέτωπα ανοιχτά με το μεγαλύτερο της ανανέωσης του Ράμος που ζητάει τον ουρανό με τα άστρα, λες και ζει σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, και από την άλλη οι διάφορες φωνές για μεταγραφές σούπερ κιντ και σούπερ σταρ απλά δεν παίζουν στην Βασίλισσα αυτήν την εποχή, αλλά και για πολύ καιρό ακόμα. Μέχρι τουλάχιστον να παραδοθεί το νέο Μπερναμπέου. 

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσωπεί ο Σέρχιο Ράμος και εάν είναι τόσο σκληρός όσο με την δική του ανανέωση, δύσκολα θα βγάλουν άκρη. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ