Εξοργισμένος με τον ΠΑΟΚ ο Λέο Ζαμπά που έστειλε τα δικά του μηνύματα για την αιτία που πήγε στην Βραζιλία χωρίς την έγκριση της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος είναι κατηγορηματικός για την απόφαση του να φύγει και αποφάσισε να πει τους λόγους που έφυγε για να μην υπάρχουν παρανοήσεις από τους φίλους της ομάδας. […]

Εξοργισμένος με τον ΠΑΟΚ ο Λέο Ζαμπά που έστειλε τα δικά του μηνύματα για την αιτία που πήγε στην Βραζιλία χωρίς την έγκριση της διοίκησης του ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος είναι κατηγορηματικός για την απόφαση του να φύγει και αποφάσισε να πει τους λόγους που έφυγε για να μην υπάρχουν παρανοήσεις από τους φίλους της ομάδας. Δύσκολες οι στιγμές για τον άσο του ΠΑΟΚ που ο οποίος εδώ και έναν χρόνο δεν μπορεί να παίξει. Έναν χρόνο με τεράστια προβλήματα υγείας. Ενας χρόνος που αλλοίωσε την καριέρα του και τον εξόργισε.

Δεν βρήκε την βοήθεια που θα έπρεπε και η υπομονή του έφτασε στο τέλος. Η άλλη άποψη στο θέμα του Λέο Ζαμπά

Αναλυτικά το μήνυμα του Βραζιλιάνου στο Instagram:

«Είστε λίγοι αυτοί που με βοηθήσατε, σχεδόν κανείς, αλλά δόξα το Θεό υπάρχετε. Να ξέρετε ότι έχετε έναν καλό φίλο και σε κάθε περίσταση θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σας ανταποδώσω το καλό που μου κάνατε. Είστε λίγοι, αλλά είστε ξεχωριστοί.

Όσο για αυτούς που έκαναν προσπάθεια να μην ακούσουν τη φωνή μου, σας ευχαριστώ και εσάς που μου δίνετε περισσότερη δύναμη να συνεχίσω και με κάνετε να πιστεύω στις δυνατότητες μου.

Λέο Ζαμπά: "Μου λείπουν αυτές οι στιγμές" (pic) - Sfina.gr

Ο κόσμος γυρίζει και στο τέλος όλοι θερίζουν όσα έσπειραν. Δούλεψε με ανθρώπους που έχουν τους ίδιους σκοπούς με σένα και είναι διψασμένοι να κερδίζουν. Πίστεψε στον εαυτό σου όταν όλοι είναι εναντίον σου. Αν το θες, μπορείς να το κάνεις. Απλά κάνε το με αγάπη και δώσε ότι καλύτερο».

Ο Ζαμπά είχε ζητήσει να φύγει από τον ΠΑΟΚ για ομάδα της πατρίδας του, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά να του ζητάνε να περιμένει μέχρι να γυρίσει ο Όλαφ Ρέμπε από την Κύπρο. Όπως φαίνεται ο Ζαμπά αποφάσισε να αγνοήσει τις εντολές της ομάδας κι έφυγε από την Θεσσαλονίκη.

Πλέον, μένει να φανεί τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ με ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα περιουσιακά του στοιχεία. Και είναι σαφές ότι οι Θεσσαλονικείς οφείλουν να πάρουν θέση, καθώς οι κατηγορίες από τον Ζαμπά, μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές της εποχής Σαββίδη, είναι πολύ σοβαρές. Ενώ και η συμπεριφορά του δείχνει ποδοσφαιριστή που έχει χάσει την υπομονή του με όσα έχουν συμβεί. Οι εξηγήσεις, λοιπόν, είναι τουλάχιστον αναγκαίες…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ