Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στα οικονομικά του μεγαλώνει συνεχώς. Και δεν το λέμε εμείς αλλά το FORBES.  Αυγάτισε τα χρήματα του ακόμα περισσότερο και έγινε πλουσιότερος ΚΑΤΆ 100 εκ το 2020. Μεταγραφές πρόεδρε!!! Παρά τις δυσκολίες και τα lockdowns που έκανε επιτακτικά ο κορωνοϊός, πολλοί ήταν οι πλούσιοι που κατάφεραν να γίνουν πλουσιότεροι εν μέσω […]

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στα οικονομικά του μεγαλώνει συνεχώς. Και δεν το λέμε εμείς αλλά το FORBES.  Αυγάτισε τα χρήματα του ακόμα περισσότερο και έγινε πλουσιότερος ΚΑΤΆ 100 εκ το 2020. Μεταγραφές πρόεδρε!!!

Παρά τις δυσκολίες και τα lockdowns που έκανε επιτακτικά ο κορωνοϊός, πολλοί ήταν οι πλούσιοι που κατάφεραν να γίνουν πλουσιότεροι εν μέσω πανδημίας.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, παραμένει στη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο και σύμφωνα με το Forbes.

Αλλά όπως έχουμε δει κατά καιρούς προσπαθεί να βοηθήσει εκεί που υπάρχει ανάγκη. Όπως είχε κάνει με την Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα.

Η Παναγία Σουμελά λειτούργησε με την μεγάλη βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη!

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε σε συνέντευξη του σήμερα που είναι και η μεγάλη εορτή της Παναγίας ο συγγραφέας, εκδότης και αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης:

«Επειδή παρακολούθησα το διπλωματικό και το πολιτικό σκέλος της επαναλειτουργίας της Παναγίας Σουμελά [σ.σ. στον Πόντο].  Χωρίς να έχω κάποιο ιδιαίτερο λόγο που το λέω–, εάν δεν υπήρχαν οι ενέργειες του Ιβάν Σαββίδη η Παναγία Σουμελά δεν θα ξαναλειτουργούσε. Αυτό το καταθέτω διότι παρακολούθησα όλα τα τεκταινόμενα, κυρίως μέσα από τον τουρκικό Τύπο εκείνο το διάστημα»

Ιβάν Σαββίδης sports365.gr (1)

Όταν ολοκληρώθηκε ο ξεριζωμός με την Γενοκτονία των Ποντίων για πρώτη φορά είχαμε Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στην Παναγία Σουμελά το 2010. Δηλαδή με τα από 87 χρόνια. Το  2015 έκλεισε ξανά για να γίνουν οι απαραίτητες εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και αναστήλωσης.

Πέρσι, έγινε ξανά Θεία Λειτουργία, και φέτος έγινε ξανά με την παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη, και με σχετικά μικρό αριθμό πιστών λόγω της πανδημίας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ