Ο  ΠΑΟΚ  του Παμπλό Γκαρσία ήταν μέτριος στον αγώνα του με τον Αστέρα Τρίπολης και τιμωρήθηκε χάνοντας 2-1, και τρεις βαθμούς πολύτιμους για την τετράδα, αφού τα περιθώρια είναι πολύ στενά πλέον. Αντέδρασε μείωσε, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό. Κακές οι επιλογές του Πάμπλο, που προσπάθησε μετά να διορθώσει με αλλαγές την κατάσταση.  […]

Ο  ΠΑΟΚ  του Παμπλό Γκαρσία ήταν μέτριος στον αγώνα του με τον Αστέρα Τρίπολης και τιμωρήθηκε χάνοντας 2-1, και τρεις βαθμούς πολύτιμους για την τετράδα, αφού τα περιθώρια είναι πολύ στενά πλέον. Αντέδρασε μείωσε, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό. Κακές οι επιλογές του Πάμπλο, που προσπάθησε μετά να διορθώσει με αλλαγές την κατάσταση. 

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2 – 1

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με φοβερό γκολ από τον Σίτο στο 37′ και στο 54′ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Λουίς Φερνάντεθ. Το μόνο που κατάφερε ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν να μειώσει με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο 85′. 

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2-1 (vids) | Superleague Interwetten | gazzetta.gr

Οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις μεγάλες ευκαιρίες που είχαν και ο… άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου τους τιμώρησε. Στο 37′ λοιπόν, ο Κρέσπι έκανε φοβερή μπαλιά από δεξιά μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, η μπάλα κατέληξε… συστημένη στον Σίτο, που με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ζίβκοβιτς για το 1-0 των Αρκάδων.

Ο Αστέρας ήταν αυτός που έφτασε στο γκολ, καθώς στο 54′ ο Τσιφτσής έκανε όμορφο γέμισμα, ο Μπαράλες με το κεφάλι έβγαλε ασίστ στον Λουίς Φερνάντεθ και ο τελευταίος με άψογο αριστερό σουτ σημείωσε το 2-0.

Στο 84′ ο Α. Ζίβκοβιτς μείωσε με ωραίο σουτ για τον ΠΑΟΚ, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ