Πλούσια δράση στην Super league 2. Με την αγωνιστική να μας προσφέρει γκολ και θέαμα. Με αρκετές μονομαχίες συνεχίστηκε η δράση στη Super League 2, για την 27ή αγωνιστική. Σημαντικός ο αγώνας ανάμεσα σε  Ξάνθη – ΑΕΛ για τον Βόρειο όμιλο. Η Ξάνθη κέρδισε εντός έδρας με 2-0 την Λάρισα και πλέον οι Θεσσαλοί, με ματς […]

Πλούσια δράση στην Super league 2. Με την αγωνιστική να μας προσφέρει γκολ και θέαμα. Με αρκετές μονομαχίες συνεχίστηκε η δράση στη Super League 2, για την 27ή αγωνιστική.

Σημαντικός ο αγώνας ανάμεσα σε  Ξάνθη – ΑΕΛ για τον Βόρειο όμιλο.

Η Ξάνθη κέρδισε εντός έδρας με 2-0 την Λάρισα και πλέον οι Θεσσαλοί, με ματς λιγότερο, βρίσκονται στο -11 από την πρωτοπόρο Βέροια, και η κατάσταση έγινε μη αναστρέψιμη. Οι γηπεδούχοι από την άλλη ανέβηκαν στην 4η θέση.

Η Ξάνθη άνοιξε το σκορ στο 18′ με αριστερό σουτ του Γκόμεθ μέσα από την περιοχή, που ήταν σκορ ημιχρόνου, αν και είχε μια ακόμα καλή ευκαιρία με σουτ του Τζανακάκη.

Το 2-0 πέτυχε ο Διαμαντόπουλος στο δεύτερο μέρος,  με σουτ έξω από την περιοχή στο 53′

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μεταξύ της Ξάνθης και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο του αγώνα για την 27η αγωνιστική της Super League 2.

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ 




Βέροια – Ηρακλής 3-1
Αλμωπός Αριδαίας – Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Θεσπρωτός – Τρίκαλα 2-0
Πιερικός – Απόλλων Λάρισας 3-2
Απόλλων Πόντου – Πανσερραϊκός 1-0
Καβάλα – ΠΑΟΚ Β 1-1

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ