Νταβέλης: “Αν παραιτηθεί ο Δερμιτζάκης, θα παραιτηθώ από πρόεδρος της ΑΕΛ” Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΛ παρά τη σημερινή (11/10) της νίκη (1-0) επί του Ηρακλή, στο ντεμπούτο του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο της. Οι οργανωμένοι των «βυσσινί» εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην παρουσία του στην ομάδα και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με […]

Νταβέλης: “Αν παραιτηθεί ο Δερμιτζάκης, θα παραιτηθώ από πρόεδρος της ΑΕΛ”

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΛ παρά τη σημερινή (11/10) της νίκη (1-0) επί του Ηρακλή, στο ντεμπούτο του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο της.

Οι οργανωμένοι των «βυσσινί» εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην παρουσία του στην ομάδα και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Γηραιό όχι μόνο τον αποδοκίμασαν αλλά και ακούστηκε ένα υβριστικό σύνθημα για τη μητέρα του που δεν βρίσκεται στη ζωή.

Αυτό όπως ήταν φυσικό τον επηρέασε ψυχολογικά και μετά τον αγώνα ανέφερε πως η παραίτησή του βρίσκεται στη διάθεση της διοίκησης και για αυτόν τον λόγο θα συναντηθεί με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Αχιλλέα Νταβέλη.

Νταβέλης: “Αν παραιτηθεί ο Δερμιτζάκης, θα παραιτηθώ από πρόεδρος της ΑΕΛ”

Η ΑΕΛ έβγαλε σχετική ανακοίνωση όπου έδειξε τη στήριξή της στον έμπειρο κόουτς και τη σκυτάλη πήρε ο πρόεδρος της ομάδας ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “THESSALY SPORT” όπου έκανε ξεκάθαρο ότι δεν θέλει την αποχώρηση του Έλληνα προπονητή.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως:

“Αν παραιτηθεί ο Δερμιτζάκης, παραιτούμαι από πρόεδρος της ΑΕΛ, τεράστια συγγνώμη εκ μέρους όλων των Λαρισαίων για όσα ακούστηκαν εις βάρος του κ. Δερμιτζάκη”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ