Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε σε ουγγρική ιστοσελίδα για την αποψινή (15/2) αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Φερεντσβάρος προβλέποντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θα επικρατήσουν με ένα γκολ διαφορά. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας κατέθεσε την δική του άποψη στην ιστοσελίδα «Nemzetispor» για τα πλέι-οφ του Conference League. «Θα […]

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε σε ουγγρική ιστοσελίδα για την αποψινή (15/2) αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Φερεντσβάρος προβλέποντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θα επικρατήσουν με ένα γκολ διαφορά.
Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας κατέθεσε την δική του άποψη στην ιστοσελίδα «Nemzetispor» για τα πλέι-οφ του Conference League.

«Θα βρίσκομαι στο γήπεδο για την αναμέτρηση με την Φερεντσβάρος. Είναι ένα τεράστιο ματς για τον Ολυμπιακό. Δεν λέω πως ο Ολυμπιακός θα έχει εύκολο έργο. Θα είναι μια σκληρή μάχη. Πιστεύω πως θα νικήσουμε με ένα γκολ διαφορά», τόνισε αρχικά ο Νίκος Αναστόπουλος ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Λάγιος Ντέταρι.

«Όταν μια ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει μια ουγγρική συχνά σκέφτομαι τον πρώην συμπαίκτη μου Λάγιος Ντέταρι. Ήταν ένας θρύλος για τον Ολυμπιακό. Ένας θαυμάσιος ποδοσφαιριστής. Έχω να ακούσω νέα του εδώ και πολύ καιρό. Ελπίζω να τον δω απόψε».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ