Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος, και πέρασε σαν σε προπόνηση και στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Άλλωστε το 3-0 του πρώτου αγώνα έδωσε μια ευκαιρία στον Μαρτίνς να κάνει τις δοκιμές του. Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 3 – 0 Το 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο είχε μετατρέψει σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς με τον […]

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος, και πέρασε σαν σε προπόνηση και στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Άλλωστε το 3-0 του πρώτου αγώνα έδωσε μια ευκαιρία στον Μαρτίνς να κάνει τις δοκιμές του.

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 3 – 0

Το 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο είχε μετατρέψει σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό σήμερα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως κι έγινε.Οι «ερυθρόλευκοι», που παρατάχτηκαν με πολλούς από τους λεγόμενους αναπληρωματικούς, επικράτησαν με το ίδιο σκορ χάρη στα γκολ των Μασούρα, Κάιπερς και Ανδρούτσου σφραγίζοντας την πρόκριση του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το σκορ άνοιξε στο 9’. Ο Χασάν έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα στο πρώτο δοκάρι και ο Μασούρας με το εξωτερικό του δεξιού ποδιού στην κίνηση άνοιξε το σκορ.

Μετά τις φάσεις με Ραντζέλοβιτς και Εμβιλά, έγινε το 2-0 στο 30’. Ο Τιάγκο Σίλβα εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Κάιπερς με πολύ ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεσε και στο 81’ είχαμε το 3-0. Ο Ραντζέλοβιτς έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Κάιπερς στο δεύτερο δοκάρι έδωσε στον Ανδρούτσο, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ